Hírek

2005.05.24. 00:00

Húsz órán át videóznak a Fenyő-ügy nyomozói

Látogatást tettek a Kapu szerkesztőségében a „döglött ügyek” osztályának nyomozói. Lefoglalták a Számvetés című hatrészes dokumentumfilm összes vágatlan felvételét.

Szemán L.

A húszórányi anyagot a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban elemzik. A folyóirat főszerkesztője, Brády Zoltán szerint a rendszerváltásról szóló filmsorozat egyik részében a Fenyő János elleni gyilkosságot elemzi az azóta elhunyt Perczel Tamás pszichológus professzor. A tudós egyébként az 1998. február 11-én kivégzett médiamogul bizalmas tanácsadója és pszichológusa volt. A Fenyő-merénylet aktáit tavaly októberben nyitották meg ismét. A nyomozók egyike évekkel korábban elmondta a tudósítónak, hogy Perczel Tamás segíthetne a megoldásban, ha merne beszélni. Akkor valamiért még hallgatott. A lefoglalt felvételeken a profeszszor állítólag több olyan személyt is megnevez, akinek érdeke lehetett Fenyő János halála. Sőt, nem csak neveket mond, hanem ki is fejti elképzeléseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!