Hírek

2005.04.20. 06:57

Talmácsi gyógyulóban

Kocsis Máté

Mint az ismert a gyorsasági motoros világbajnokság portugáliai futamán az élről esett ki Talmácsi Gábor, a 125 köbcentiméteres géposztály idősebbik magyar versenyzője. Talmának szerencséje volt, hogy komolyabban nem sérült meg, hiszen bukása után majdnem el is ütötték. Ennek ellenére immáron végleges, hogy ott lesz a május 1-jei Kínai Nagydíjon.

A versenyző a Reggelnek elmondta, a bukfencért kicsit ő is felelős, hiszen a kelleténél gyorsabban próbálta bevenni a kanyart. Azonban a körülmények sem az ő malmára hajtották a vizet, mivel a száradóban lévő pályán egy olyan íven próbált kanyarodni, ami egy kicsit még nedves volt. Így ez és a saját hibája eredménye a csúnya bukás. Az orvosok azt mondták, hogy még jó pár napig nem állhat lábra, így a budapesti repülőtér tranzitjából is tolókocsiban ülve gördült ki. A mai napon még egy magyar orvost is felkeres, hogy konzultáljon vele a gyógyulást illetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!