Hírek

2005.04.09. 00:00

Kommandósok fogták el a menekülőt

Másodjára is elkapta a Terrorelhárító Szolgálat kommandósegysége Kardos Zoltánt (31) a 2003. május 12-i aszódi pénzszállító elleni támadás egyik gyanúsítottját.

Szemán L.

A Pest megyei nyomozók jelzése alapján csütörtökön este 10 óra tájban Fóton, a Somogyi Béla utcában sikerült utolérni. A kommandósok ezúttal sem hibáztak és legyűrték a férfit. Kardos március elején szökött meg a házi őrizetéből. Az első elfogása után letartóztatták, majd nem jogerősen házi őrizetbe helyezték. Az ügyészség fellebbezését azonban elfogadta a bíróság és ismét elrendelte az előzetes letartóztatását. Az erről szóló határozatot azonban Kardos hamarabb megkapta, mint a Pest megyei nyomozók. Így azonnal meglépett. Az eddigi legnagyobb zsákmányt, 481 millió forintot hozó aszódi rablás tettesei közül hármat még mindig keresnek. Pál Tibort (46) különösen veszélyes,   drogfogyasztó és fegyvert hord magánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!