Hírek

2005.04.19. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Cegléd Véradás
Április 26-án délelőtt 9–12 óra között a ceglédi Török János Egészségügyi Szakiskolában, délután 14–16 között a csemői Ladányi Mihály Általános Iskolában lesz véradás. (vs)

Csévharaszt Verseny
A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ifjúsági versenyének döntőjét április 22-én rendezik meg. (vs)

Dabas Úszómester
A város önkormányzata a városi strandra úszómestereket keres. Úszómesteri végzettséget igazoló bizonyítvánnyal rendelkező középfokú végzettségűek jelentkezését várják. (vs)


Érd Megvalósítás
A képviselő-testület jóváhagyta azt az informatikai programot, amelynek megvalósítására az önkormányzat 550 millió forintot nyert. A program keretében az önkormányzati, a hivatali munka és az ügyintézés széles körű elektronizálására kerül sor. (vs)

Herceghalom Beszédjavítás
A Többcélú Kistérségi Társulás feladata lesz az óvodáskorúak logopédiai ellátása a jövőben. Az első félévben azonban még a településeknek kell erről gondoskodnia. Herceghalom képviselő-testülete ennek megfelelően az első félévre biztosította az anyagi fedezetet. (vs)

Nagykőrös Diákművészek
Az Ádám László Középiskola, Szakiskola tanulóinak munkáiból április 22-én kiállítás nyílik az Arany János Művelődési Központban. A színjátszók ugyanezen a napon az intézmény színháztermében Moliére Tartuffe című vígjátékát adják elő. (vs)

Piliscsaba KÖZSÉGTAKARÍTÁS
Szombaton, április 23-án községtakarítást tartanak a településen. Konténereket helyez el az önkormányzat a Garancstető bejáratánál, a nagytemplom mellett, a Klotild téren és a Josephinum portája mellett. Számítanak a civil szervezetekre és arra, hogy az ingatlantulajdonosok rendbe rakják a portájuk előtti közterületeket. (vs)


Pilisvörösvár Gazdag programok
Április 19-én 10 órától a Baba-mama klubban a mondókák, dalok, mesék gyermekkori fontosságáról lesz szó. Április 21-én 9, 10.30 és 12 órakor a Kolompos együttes koncertezik a közösségi ház nagytermében. Április 24-én a Törpék táncával zárul a hét, ahol a környék gyermektáncosai találkoz-hatnak. (vs)

Törökbálint Pályáznak
A képviselő-testület döntése szerint pályázatot nyújt be a település a Pest Megyei Területfejlesztési Tanácshoz a Bálint Márton Általános és Középiskola bővítése érdekében. A szükséges hatvanmillió forintos önrészt a település költségvetéséből biztosítják. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!