Hírek

2005.04.20. 06:33

Hírek – hírességek

BAMA

Mariah Carey házassága pokoli volt
Majdnem tönkretette Mariah Careyt (35) a Sony kiadó vezetőjével kötött házassága. Sokan azt hitték, hogy a milliomos üzletemberrel nagy szerencse érte, az énekesnő azonban sokat szenvedett akkoriban. Ma már azt vallja, ennek is meg kellett történnie ahhoz, hogy pályáján előbbre jusson.

Betiltották 50 Cent reklámját
Szerepet vállalt 50 Cent (30) egy cipőmárka reklámfilmjében. A hirdetésben a sztár megmutatja mind a kilenc, pisztolygolyó okozta hegét. A brit nézők felháborodtak és a reklám betiltását követelték, mert szerintük az erőszakot népszerűsíti.

Második babáját várja Jamelia
Nagyon boldog Jamelia (24) amióta második gyermekét hordja a szíve alatt. Az énekesnő három hónapos terhes, és kedvesével együtt nagyon várja a kicsi érkezését. Bár jól megvan focista párjával, egyelőre nem terveznek esküvőt.

Jamie Oliver segített beteg barátján
Rákot állapítottak meg az orvosok Jamie Oliver (30) legjobb barátjánál. A sztárszakács bevitte őt a legdrágább magánkórházba, ahol kezelni kezdték. A hírek szerint a beteg már jobban van.

Szeret takarítani Jennifer Lopez
Szívesen fog porszívót Jennifer Lopez (36), ha úgy hozza a szükség. Az énekesnő nem tudja elviselni, ha rendetlenség van körülötte, rögtön takarítani kezd.

Fotósok rohamozták meg Reese Witherspoont
Ostrom alá vették Reese Witherspoont (29) a lesifotósok. A színésznő nemrégiben felkereste kedvenc edzőtermét, és amikor kilépett az utcára, valósággal megrohanták a paparazzók. Személyi edzője segítségével nagy nehezen eljutott a kocsijáig, de fotósok hazáig követték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!