Hírek

2005.03.10. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budakeszi Kevesebb telefon Az elektronikus hírközlésről szóló törvény előírása alapján 1000 lakosonként egy nyilvános állomást kell üzemeltetni a Matávnak. A városban ezért hét kis forgalmat bonyolító telefonállomást megszüntetnek. Ezek közül kettő érmével, öt pedig kártyával működött. (vs)

Cegléd Uszoda A képviselők úgy döntöttek, hogy a Városi Uszoda korszerűsítése érdekében pályázatot nyújtanak be. Egységes volt az álláspont- juk, hogy ezt a már rég halogatott gondot végre meg kell oldani. (vs)

Csévharaszt Költözik a posta Az önkormányzat megközelítően kétmillió forintot fordított a régi községháza átalakítására. Még ebben a hónapban átköltözhet az épületbe a postahivatal. (vs)

Dabas Iskolai eszközök A kép-viselő-testület az eszközfej- lesztésre rendelkezésre álló 2289000 forintot testvériesen osztotta el három óvoda és négy iskola között. Mind a hét intézmény június 30-ig 327000 forintot használhat fel erre a célra. (vs)

Diósd Kakaókoncert A település legifjabb zenekedvelőinek március 11-én, pénteken délután fél 3-kor ütőhangszer-bemutatót tartanak a Kápolnakerti Közösségi Házban. (vs)

Érd Internet A városban a becslések szerint jelenleg mintegy nyolcezer internet-használó él. Közülük havonta mintegy kétezren látogatják a hivatalos városi honlapot, amelyet munkanaponként 20-80 ezer találat ér. (vs)

Isaszeg Felújítás Az idei költségvetés lehetővé teszi a Hétszínvirág Óvoda (öreg óvoda) részbeni felújítását. A két óvodai csoport elhelyezését biztosító bővítés mintegy 15 millió forintba fog kerülni. (vs)

Kőröstetétlen Útépítés Az el-múlt évben befejeződött a településen a járdaépítés. Az Árpád és az Alkotmány utca úgynevezett makadám- burkolatot kapott. Ezeket az utcákat ebben az évben le is fogják aszfaltozni. A fede-zetet pályázaton nyerte el a község. (vs)

Százhalombatta Strandelő- készület A városi strand valamennyi medencéje rendelkezik vízforgatóval. Megkezdődtek a május 14-re tervezett nyitás előkészületei. Jelenleg a gépészeti karbantartásokat végzik, a jó idő beköszöntével elkezdik a szükséges felújításokat is. (vs)

Törtel Szomszédolás A Nyugdíjas Klub a Nőnap alkalmából találkozót szervezett a Déryné Művelődési Központ nagytermében. A rendezvényre autóbusszal negyvennégy vendég érkezett a közeli a Nyársapátról. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!