Hírek

2005.04.01. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Abony Véradás
Április 5-én 8.30–15.00 óra között Abonyban, a Zeneiskolában, április 7-én 14.00–16.00 között Kocséron, a Faluházban rendeznek véradást. (vs)

Budaörs Játszótér
Pályázati segítséggel felújítják a Szabadidőpark játszóterét. Az
önkormányzat 6,3 millió forintjához a szociális minisztérium 3,5 millióval járul hozzá. Ezzel együtt a pihenőparkot közterületté minősítik át. (vs)

Csobánka Keleti titkok
Április 3-án 15.30-tól a közösségi ház nagytermében „Keleti bölcsesség – Jézusi hit” címmel Nemeshegyi Péter SJ. tart ismeretterjesztő előadást. A belépés díjtalan, az előadást követően rövid beszélgetésre is alkalom nyílik. (vs)

Dabas Lomtalanítás
A város területén ebben az évben április 2-án és 3-án végzik el a tavaszi lomtalanítást. (vs)

Érd Beiratkozás
A város által fenntartott általános iskolákban április 5-én 12–18-ig, április 6-án 8–18-ig, április 7-én 8–13 között iratkozhatnak be az elsősök. Az óvodai véleményre, a születési anyakönyvi kivonatra, és a lakcímbejelentőre van szükség. (vs)
 
Gödöllő A jövő
A város fejlődési irányairól tart előadást dr. Gémesi György polgármester április 2-án, szombaton 19 órakor a Besnyői Esték sorozat keretében a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban. (vs)

Kakucs Lakópark
A településen tervezett lakóparkban a helyi fiatalok kedvezményesen juthatnak telekhez. A telkek végleges kimérésére a települészerkezeti terv és a helyi építési szabályzat végleges elfogadása után, várhatóan júliusban kerül sor. Az önkormányzat még az idén megépítteti a víz- és az elektromos hálózatot, és kiépül a gáz- és a szennyvízvezeték is. (vs)

Pilisvörösvár Baba-mama klub
Április 5-én délelőtt tíz órakor tartják a Baba-mama klub összejövetelét a közösségi házban. A fertőző gyermekbetegségekről tart tájékoztatót
dr. Kelemen Ilona. (vs)

Pomáz Gallyazás
A város területén a Matáv-kábel a légkábelek 1 m-es környezetében gallyazási munkákat végeztet. Az ingatlanokból a légkábelekre hajló ágakat csak a tulajdonos kérésére tudjuk levágni. A gallyak elszállítását folyamatosan végzik. (vs)

Szentendre Költészet ünnepe
A Szamos Cukrászdában április 1-én pénteken, 18.00 órakor kerül sor a költészet ünneplésére. József Attila születésének közelgő 100. évfordulója alkalmából jelentkezhet, kitárulkozhat mindenki, akinek örömet jelent az elmondott, és a hallgatott vers. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!