Hírek

2005.01.24. 00:00

Miért jó, ha Demszky miniszterekkel találkozik?

Izing Antal

Pörög az  SZDSZ mint a motolla, amióta Molnár Gyula (MSZP) a Budapest-biztos. A szavazatok számát tekintve szocialista túlsúlyú Kül-Pest leválasztása nem jött be a Demszky-pártnak. Az MSZP-nek nem tetszett az ajánlat, úgy tetszik, hogy tudnak jobbat. Párbajában Demszky meg akarta választani a helyszínt és a fegyvernemet. Kis-Budapesten maradt volna, ahol a Fideszből két versenytárs arca dereng: Kupper Andrásé és Cselovszki Zoltáné.

Vasárnap ebéd előtt, tíz és tizenegy óra között, összeült négy miniszter Demszkyvel a városházán. Hétvégén, mert az olyan szép. Társadalmi munkában közölte velünk a miniszterek szabadelvű szárnya, hogy ötszázmilliárdot költenek a városra 2005-ben. Hát nem megható? A reklámüzenete nem más: sokat dolgoztunk eddig, de éppen idén lesz meg a látszatja. Akkor hisszük, ha látjuk. A versenynek örülni kell, mint ahogy mindenki versenyben él. Hasznunk különben ebből is csak annyi, mint a többi kampányból. Semmi. Figyeljük, karosszékben hátradőlve.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!