Hírek

2005.01.17. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budaörs Felnőttképzés
A budaörsi nevelési tanácsadó folytatja a felnőttképzést. A pedagógus-továbbképző programot 1999-ben kezdték, amelynek alapítási és indítási engedélyét a szaktárca újabb öt évre meghosszabbította. A továbbképzés a problémás gyermekek neveléséhez nyújt segítséget, továbbá a helyi és környékbeli gyermekintézmények pedagógusainak hatékonyabb együttműködését szolgálja. (vs)
 
Diósd Helyi autóbusz
Ebben az évben elsőként a menetrend szerinti helyi autóbusz-közlekedés díjainak megállapításáról, alkalmazásáról, az utazási feltételek helyi szabályozásáról alkottak rendeletet a diósdi képviselők.
A teljes árú menetjegy 100, a havi bérlet 2500 forint, a tanuló- és nyugdíjasbérlet ennek a felébe kerül majd. A szolgáltatás indítására várhatóan március–április- ban kerül sor. (vs)

Fót Egyesület
A Vörösmarty Kulturális Egyesület könyvtári tagozatának megalapítása végett gyűltek össze tegnap az érdeklődők a városi könyvtárban. Az alakuló ülésen a tagozat vezetőségét is megválasztották, illetve a tennivalókat beszélték meg. (vs)

Szentendre Pályázat
Az önkormányzat képviselő-testülete pályázatot ír ki a Gondozási Központ intézményvezetői álláshelyének betöltésére. A február 1-jéig beérkezett pályázatokat
a márciusi képviselő-testületi ülésen bírálják el. (vs)

Törökbálint Terítéken
A képviselő-testület legközelebb január 20-án ülésezik. A napirendi pontok között szerepel többek között a Dózsa György utca forgalmi rendjéről szóló rendelet. Ekkor tárgyalnak a képviselők első olvasatban a költségvetésről is. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!