Hírek

2005.01.21. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budakeszi Egy hónapig volt igazgató
Az elmúlt év december elsején állt munkába Dalotti Tibor, a budakeszi Erkel Ferenc Művelődési Központ új igazgatója. Nem biztos, hogy megmaradhat a ház élén, ugyanis a Pest Megyei Közigazgatási Hivatal a budakeszi önkormányzat valamennyi igazgatói pályázattal kapcsolatos határozatát törvénysértőnek találta. (vs)

Dömsöd Testületi ülés
A január 26-ra összehívott testületi ülés feladata többek között a polgármester illetményének megállapítása, s az óvodavezetői álláshelyre pályázat kiírása. A lakosság a falu vezetőinek a január 31-én megrendezésre kerülő falugyűlésen az idei költségvetésről tehet fel kérdéseket. (vs)

Fót Játék a házban
Ma ismét megtekinthető a városavatón bemutatott történelmi keretjáték. A Vörösmarty Művelődési Házban Fót történetének öt jelenete elevenedik meg. Valamennyi jelenet előtt korabeli zenével, illetve tánccal elevenítik fel a korszak hangulatát. (vs)

Majosháza
Asszonybál Január 22-én, szombaton este nyolc órai kezdettel asszonybált rendeznek a kultúrotthonban. A hagyományok szerint a terembe férfiak csak éjfél után léphetnek be. Mivel a rendezvény batyubál, így az érkező férfiaknak ételt, italt kell vinni magukkal. (vs)

Szigetszentmiklós Pluszkamera
A testület a város közbiztonságának javítása, a bűncselekmények számának visszaszorítása érdekében létrehozott térfigyelő kamerarendszer egy kamerával történő bővítéséről döntött, a szükséges fedezetet biztosította. (vs)

Pilisvörösvár Gyermekfarsang
A gyerekeknél talán csak szüleik készültek nagyobb izgalommal a ma délután a közösségi házban megrendezésre kerülő farsangi mulatságra. A Széchenyi úti óvoda gyerekei dallal, versikével, tánccal örvendeztetik meg családjaikat. (vs)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!