Hírek

2005.01.26. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Örkény Várakozás
Örkény város honlapja még mindig nem érhető el. A digitális kikötő készítése hónapok óta tart. A legújabb ígéretek január végi nyitásról szólnak. (lma)

Gödöllő Kiállítás
Szekeres Erzsébet textilművész falitextiljeiből nyílt kiállítás a gödöllői Petőfi Sándor Művelődési Központ galériájában. A tárlatot Kecskés József és Seres Imre rendezte. Az érdeklődők február 27-ig tekinthetik meg az összeállítást. (lma)

Telki Elvetették
Az önkormányzat legutóbbi ülésén felmerült, vizsgálják felül a település szabályozási tervét. Az elképzelések szerint a Fő út mentén többlakásos társasházak épültek volna. A javaslatot a képviselők elvetették. A döntés hátteréről a www.telki.hu honlapon lehet tájékozódni. (lma)

Szentendre Segítenek
A város önkormányzata ingyenes jogi segítséget nyújt a leendő lakástulajdonosoknak. Az intézkedés hátterében a lakásmaffia elleni fokozottabb küzdelem áll. A jogászok és a szakemberek szerdánként, nyolc és kilenc óra között várják az érdeklődőket. (lma)

Érd Táncgála
Az önkormányzat és a helyi táncegyüttesek kezdeményezésére február
19-én jótékonysági estre kerül sor a Szepes Gyula Művelődési Központban. A bevételt a Srí Lanka-i szökőárban otthonukat vesztett emberek megsegítésére fordítják. (lma)

Vác Látogatás
Január 23-án a városba látogatott Algéria meghatalmazott nagykövete. Lebdeovi Salah felesége és családja társaságában kereste fel a települést. A diplomata úgy ítélte meg, a két ország kapcsolatai nagy jövő előtt
állnak. (lma)

Dunakeszi Újraindult
A településen újraindult a nagy sikerű baba-mama klub. A rendezvényekre a Szent Imre Plébánia közösségi termében kerül sor, keddenként tíz órakor. (lma)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!