Hirdetés

2006.06.09. 18:16

Bel Canto pénteken is, szombaton is

Musicalekkel és modern slágerekkel léptek színpadra pénteken délután az Expo-színpadon a Bel Canto ifjú tehetségei Pörneki Anikó énekművész vezetésével, illetve Békefi László közreműködésével.

BEOL

Pörneki Anikótól a koncert után megtudtuk: az énekegyüttes öt esztendeje alakult Orosházán azzal a céllal, hogy a helyi tehetségeket összefogja és fellépési lehetőséget biztosítson számukra. Az együttes az elmúlt fél évtized alatt nem csak a városban, hanem megye, sőt országszerte ismertséget szerzett – egyebek közt ennek is köszönhető meghívásuk az Expóra.
Az alapító-együttesvezető Pörneki Anikó egyébként a szegedi Zeneművészeti Főiskolán, illetve a brüsszeli Királyi Akadémián szerzett zenei végzettséget, ám a főváros helyett szülővárosát választotta: a helyi művészeti iskolában tanít, illetve menedzseli a Bel Cantót, melynek lemeze kiadásra vár: már csak a szponzorok jelentkezését várják.
Az érdeklődők egyébként nem maradtak le semmiről, hiszen a Bel Canto szombaton délután is fellép a Csaba Expón, repertoárját operettslágerekkel kibővítve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!