Teremfoci

2018.01.14. 12:00

Újra a Gyöngy Presszó a legjobb

Megvédte címét Gyomaendrődön a Harang Söröző Kupáért nyolcadik alkalommal kiírt teremfoci tornán a Gyöngy Presszó csapata, amely a szombati döntőben a Körösladányt verte, visszavágva annak a csoportmérkőzés során elszenvedett vereségért.

G.P.

A Gyöngy Presszó a döntőbe jutásért az Orosházát múlta felül szoros küzdelemben, míg a Körösladány büntetőkkel jutott túl a Jamina ellen.

Helyosztók. Döntő: Gyöngy Presszó–Körösladány 5–2. A 3. helyért: Orosháza–Jamina 4–1. Az 5. helyért: Szarvas–Szeghalom 1–1 (büntetőkkel: a Szarvas győzött). A 7. helyért: Dévaványa–Gyomaendrőd 5–0.

Végeredmény: 1. Gyöngy Presszó, 2. Körösladány, 3. Orosháza, 4. Jamina, 5. Szarvas, 6. Szeghalom, 7. Dévaványa, 8. Gyomaendrőd.

Különdíjasok. Legjobb kapus: Baráth Bence (Gyöngy Presszó). Legjobb mezőnyjátékos: Laksteter Jován (Körösladány). Gólkirály: Tasi Róbert (Orosháza).

A tornagyőztes Gyöngy Presszó csapata: Baráth Bence, Cseke Tamás, Ekker Attila, Farkas Ferenc, Farkas János, dr. Majoros Árpád, Murvai Dávid, Pozsár Gábor, Toldi Balázs, Tolnai Ferenc. csapatvezető: Sebők Krisztián, Nemes Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában