Labdarúgás

2018.01.21. 14:04

Szabadban edzenek a kovácsháziak

A megyei II. osztály Déli csoportja 6. helyén telel a Mezőkovácsházi TE együttese.

Egy megbeszélés, majd átmozgató foglalkozás után az elmúlt héten komolyabban is belekezdett a téli felkészülési munkálatokba a csapat. Hetente két edzés szerepel napirenden, a hétvégéken pedig tesztmérkőzéseken lépnek pályára, az elsőt január 26-án Mezőhegyesen játsszák. A zöld-fehérek négy gyakorlómérkőzést kötöttek le. A Mezőhegyessel február 3-án is összecsapnak idegenben, majd a Csongrád megyei Csanádpalotán, végezetül Battonyán vár rájuk egy kis csata. A felkészülés során nem kis gondot jelent, hogy nem rendelkeznek tornateremmel, így pedig erősen ki vannak szolgáltatva az időjárásnak.

A játékosállományban nem várható nagy mozgolódás, egyelőre senki nem jelzett távozási szándékot, de egy kivételével új játékost sem üdvözölhettek az öltözőben. Egyetlen változás mégis várható, a sérülés miatt hosszabb időt kihagyó Vígh Zoltán személyében egy tapasztalt védővel bővül a keret.

Mezőkovácsházán bíznak abban, hogy februárban sikerül jobb rajtot venniük az őszinél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában