labdarúgás

2018.01.15. 10:41

Saját erőre támaszkodnak Gyomaendrődön

Keddi és csütörtöki tréningekkel, teremtornákkal és tesztmeccsekkel készül a tavaszra a Gyomaendrődi FC csapata, amely 5. a II. vonal Északi csoportjában, és 5 pontos előnnyel rendelkezik a már alsóházban tanyázó riválisokkal szemben.

– Nem lesz egyszerű a hatban végezni, hiszen nehéz mérkőzéseink vannak hátra az alapszakaszból, de csak fele annyi pontot kell szereznünk, mint legfőbb riválisainknak – mondta Kocsis Zsolt edző. Ősszel nagy nehézséget jelentett, hogy a 18-as keretből legalább tízen úgy játszották le az idényt, hogy más elfoglaltságaik miatt nem tudtak edzésre járni. Ezen az arányon mindenképpen javítaniuk kell.

– Saját erőből tudunk csak építkezni, a fiataljainkra támaszkodva. Ez korlát, a klub stabil jövője szempontjából viszont elemi érdek. A külső segítség igénybevétele helyett a meglévő forrásainkat arra fordítjuk, hogy mindenünk meglegyen. A közelmúltban elkészült a fedett lelátó, most pedig egy kültéri illemhely építése van napirenden – adott helyzetképet a játékos edző. Furka Zsoltra térdműtét vár, a keret egyébként nem fog változni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában