labdarúgás

2018.03.20. 13:38

Pótlások a harmadik vonalban és Békésben

Több szerdára halasztott bajnoki labdarúgó-­mérkőzés rendezése is bizonytalanná vált az ismét téliesre váltó időjárás miatt.

Egyelőre­ bizonytalan, hogy a Füzesgyarmati SK NB III.-as csapatának szükséges lesz-e átruccannia Debrecenbe­, a 17. ­fordulóból elhalasztott DEAC elleni 90 percre, hiszen az egyetemisták pályájának ­talaja fagyos, a felületét hó takarja, de szerdáig még sokat javulhat a helyzet.

A megye I. osztály idei első fordulójában elnapolt­ Szarvasi FC–Méh­keréki SE találkozót ugyancsak március­ 21-én kellene­ megvívniuk az érintetteknek. A szarvasiak pályáján lévő állapotok miatt újabb héttel tolták el az időpontot, március 28-ra.

A megyei másodosztályban a mező­berényiek két mérkőzéssel is „adósak”. A hétvégén elmaradó, Doboz elleni találkozó­jukat március 21-én 17.30 órától pótolják a békéscsabai 4-es Honvéd utcai bázison. Az eredendően erre a napra tervezett Sarkadkeresztúr elleni derbijük új időpontja március­ 28., szerda, a III. osztályú csapatuk pedig később játssza le a Körös­tarcsa elleni, szomszédvári derbit, ott ugyanis nem határolja be a lehetőségeket a rájátszás.

Még több labdarúgásról itt olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában