Kézilabda

2018.03.14. 20:43

Nyert és élre állt a békési csapat

Szerda este a Békés-Drén KC a Debreceni EAC ellen állt pályára.

V. L.

Békés-Drén KC—Debreceni EAC 31—29 (18—15)

Kézilabda NB I B-s férfi mérkőzés, Békés, 250 néző. V.: Juhász, Szilágyi. Békés: Pajkó — HERCZEGH 3, Cifra 2, Sebestyén 3, Szilágyi 3, OLÁH G. 6 (1), Kovács P. 2. Cs.: Takács (kapus), HAJDU 8, Varsandán Á., Gál 1, Kopcsák 1, Fedor 1, Pánczél 1, Bella, Gazsó. Edző: Papp Bálint. A Debrecen legjobb dobói:Erdős 9 (4), Dobos 5.

Kiállítások: 12, ill. 14 perc. Hétméteresek: 4/1, ill. 4/4.

A szerda esti találkozó elején villámrajtot vett a hazai együttes, amely a 4. percben már 4–0-ra vezetett. Ezt követően kiegyenlítetté vált a játék, a debreceniek gyors támadásokkal próbáltak operálni. Azonban jól működött a békésiek támadójátéka is, ennek köszönhetően többször vezettek hat góllal. A játékrész utolsó néhány perce a vendégeké volt, ezt kihasználva csökkentették a hátrányt.

A második félidő eleje is szorosan alakult, a látogatók tapadtak a vendéglátókra. A 50. perc táján úgy tűnt, hogy magabiztos győzelmet arathat a Békés, de a szívósan küzdő hajdúságiak nyílttá tudták tenni a meccs kimenetelét. A békési férfi kézilabdacsapat alaposan megizzadt a győzelemért, de sikerült visszavágnia a DEAC együttesének, a két ponttal pedig élre állt a tabellán.

Papp Bálint: — Ismét a végjátékra hagytuk a mérkőzés eldöntését, amit sikerült uralnunk, ezzel tudtunk ellenfelünk fölé nőni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában