kézilabda

2018.04.21. 12:56

Nem várt súlyos békési vereség

A találkozót lendületesen kezdte a hazai együttes, így a félidő középén már 7 góllal vezetett. Ezt követően állandósult ez a különbség, így hazaiak megnyugtató előny birtokában várhatták a második felvonást.

V. L.

Kecskeméti TE—Békés-Drén KC 29—21 (18—10)

Kézilabda NB I B-s férfi-mérkőzés. Kecskemét, 400 néző. V.: Bán, Haskó. Békés: Pajkó — Varsandán Á. 1, Cifra 3, Gazsó 1, Sebestyén 2, Pánczél 2, Kovács P. 4 (1). Cs.: Domokos, Takács (kapusok), Gál 1, Hajdu 3, Oláh G. 3 (3), Szilágyi 1, Herczegh, Fedor, Bella. Edző: Papp Bálint. A Kecskemét legjobb dobói:Füstös 7, Kátai 5.

Kiállítások: 10, ill. 16 perc. Hétméteresek: 6/6, ill. 6/4.

A találkozót lendületesen kezdte a hazai együttes, így a félidő középén már 7 góllal vezetett (16. p.: 12—5). Ezt követően állandósult ez a különbség, így hazaiak megnyugtató előny birtokában várhatták a második felvonást.

Szünet után stabilizálta védekezését a Békés, azonban a felzárkózási kísérleteit a kihagyott ziccerek megakadályozták. A találkozó háromnegyedéhez érve visszaállt a 8 gólos különbség. Ekkor már látszott, hogy ezen a napon nem terem babér a vendégek számára. A dobogós helyekért küzdő Békés nem várt különbségű vereséget szenvedett a tabella ötödik helyén álló házigazdáktól, mert az egész mérkőzésen rossz felfogásban kézilabdázott.

Papp Bálint: — Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk. Remélem, hogy a játékosok úgy érzik magukat, mint most én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában