labdarúgás

2018.05.19. 09:27

Nehezen, de győzött a listavezető

A Békés megyei I. osztályú labdarúgás pénteki meccsén a Méhkeréki SE a Kondorosi TE csapatát fogadta.

G.P.

Méhkeréki SE–Kondorosi TE 3–2 (2–0)

Megyei I. osztályú bajnoki mérkőzés

Felsőház. Méhkerék, 300 néző. V.: Benyovszki Z.

Méhkerék: Pintér – Boros, Szabó Cs., Wéber, Ruzsa Sz. – Fülöp (Krajcs) – Kovács Gy. (Piti), Nagy G. (Juhász), Komlósi – Vass ( Bagyinszki), Sztojka. Edző: Bíró Róbert.

Kondoros: Kajári – Vozár, Süli, Rafaj R., Vajgely (Rafaj P.) – Harangozó, Murvai, Borgulya, Kormány (Takács) – Farkas J. (Konyecsni), Péli (Paluska). Edző: Janis János. G.: Sztojka a 10., a 74. (mindkettőt 11-esből), Szabó Cs. a 32., ill. Harangozó a 49., Péli a 77. percben. Jó: Pintér, Szabó Cs., Nagy G., Kovács Gy., Boros, ill. Kajári, Borgulya, Murvai, Harangozó, Konyecsni.

Bíró Róbert: – Az első félidei jó játék után érthetetlenül visszaestünk. A három pontot a küzdeni tudásunknak és a szerencsének köszönhetjük. Janis János: – A második félidőben végig partiban voltunk a hazaiakkal, és akár meglepetést is okozhattunk volna. Folytatódott a Méhkerék elleni rossz sorozatunk. Árgyelán Mihály

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában