Labdarúgás

2018.02.25. 22:09

Nagyszerűen játszott Pakson az U17

Az utánpótlás csapatok hétvégi mérkőzéseinek eredményei.

U19 döntetlennel kezdte a tavaszi szezont

BLA U19 – Paks 0 – 0

Összeállítás: Somogyi , – Czvalinga Á., Bány B., Nagy L., Babcsák B., – Bartha T., Borbély Zs.,Fodor E.,/Németh T., 80.p., Bábi E.,/ Huszár D. 60.p. – Balogh S./Kokai K. 75.p., Szöke Á./ Csicsely J. 45.p.

Szervezett ellenfél ellen játszottak döntetlent annak ellenére, hogy háromszor álltak a kapuval szemben. Sajnos mindet kihagyták és megajándékozták az ellenfelet két ponttal.

Szenti Zoltán edzői értékelése: A játék képe és a helyzeteink száma alapján közelebb álltunk a győzelemhez.

Nagyszerű játékkal nyert rangadót Pakson az U17

Paksi FC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – 1-3

Gólszerzők: Dávid 2, Bukor.

Jók: Dávid, Kmetykó, Váradi, Hodonicki, Hursán, Mágocsi.

Már a mérkőzés elején kézbe vette az irányítást és nagy iramot diktálva hamar 2 gólos előnyre tett szert a csapat.

Ezután 5 óriási ziccert hagytak ki, így maradt a 2:0. A második félidőben a Paks mindent egy lapra feltéve kezdett rohamozni, de pár perc után folytatta a csabai csapat a ziccerek kialakítását és kihagyását. A mérkőzés vége felé még történt egy gyors gólváltás, így 3:1-re győzte le a forduló előtt még a 4. helyen a csabai csapat előtt álló ellenfelet és feljött a táblázaton a 4. helyre. – Marik László edzői értékelése

U16 – Csak mi gratulálhattunk Bödének a győzelemhez

Paksi FC – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – 4:1 (3:0)

G:Bánfi

Az első félidőben sokat hibáztunk, mind hátul, mind elől. Kihagytunk egy büntetőt, fejeltünk kapufát, adtunk két gólpasszt az ellenfélnek, így elmondható, hogy mindent elkövettünk azért, hogy három gólos hátrányba kerüljünk. A második játékrészben sikerült szépítenünk, de az egyenlítésre már nem volt sanszunk! A mérkőzés után Böde Dani is bejött az öltözőnkbe, de sajnos nem tudott a győzelmünkhöz gratulálni! – Láza János edzői értékelése

Az U16 csapat és Böde Dániel. Beküldött képek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában