Labdarúgás

2018.02.24. 19:22

Megosztoztak egymással a pontokon a békéscsabai rangadón a felek

Közel három hónapos pihenő után folytatódott a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság. Nem boldogult egymással a Békéscsaba 1912 Előre II. és a Körösladány, bár eseményekben nem szűkölködött a rangadó (a békéscsabai Miklya és a körösladányi Nagy Bálint is elhibázott egy büntetőt), gól végül nem született.

Munkatársainktól

Az egymásnak Orosházán randevút adó Mezőhegyes és Kondoros párharca – mint utóbb kiderült – már az első félórában, nyolc perc alatt eldőlt, a három pontnak a vendégek örülhettek.

Mezőhegyesi SE–Kondorosi TE 0–2 (0–2)

Orosháza, ULE-pálya, 50 néző. V.: Mezei. Mezőhegyes: Varga P. – Dajcs Á., Dócza, Karancsi N. (Bojtos), Lugasi, Ács, Rotár (Nagy Sz.), Dajcs Gy., Mátó, Szlovák, Lukács (Jámbor). Edző: Ölei Dezső. Kondoros: Kajári – Vozár, Süli, Konyecsni (Takács), Vajgely, Hanyecz, Borgulya, Harangozó, Kajtár (Murvai), Rafaj R. (Péli), Farka J. Edző: Janis János. G.: Kajtár (11-esből) a 16., Farkas J. a 24. percben. Jó: Varga P., Dajcs Á., Mátó, ill. Harangozó, Farkas J., Hanyecz, Vajgely.

Ölei Dezső: – Figyelmetlenségünket kihasználva vezetést szerzett a Kondoros. Megvoltak a lehetőségeink, több nagy helyzetet is elpuskáztunk. Bízom a jobb folytatásban. Janis János: – Kettő–null után azt hittük, hogy simán megvan a mérkőzés, de ez nem így alakult, mert a Mezőhegyes rengeteg gólhelyzetet dolgozott ki ellenünk. Nagyon sok javítanivaló van mind a védekezésben, mind a támadásban. Idény elejei forma. Bot Ferenc

Rákóczi Vasas SE–Jamina SE 1–4 (0–2)

Orosháza, ULE-pálya, 100 néző. V.: Modes. Rákóczi: Tóth K. – Kiss Z., Németh, Ludányi, Bogár (Boros), Vili, Dudás, Mazán, Kánya (Egry), Kolozsvári J., Tasi (Kolozsvári Cs.). Edző: Gyimesi András. Jamina: Borbély – Faragó, Bencsik Cs., Faragó, Frankó, Horváth M. (Ulrich), Kardos, Darányi (Lukács), Milek, Göblyös, Sebők (Gál). Játékos edző: Pozsár Gábor. G.: Dudás a 49., ill. Darányi a 18., a 28. (11-esből), Göblyös (11-esből) a 70., a 75. percben. Jó: Németh, Vili, Mazán, Dudás, ill. Faragó, Milek, Darányi, Kardos, Göblyös.

Gyimesi András: – Rövid együttlétünk ellenére, ha eredményességben nem is, de a mutatott játék alapján viszonylagosan jó teljesítményt nyújtottunk. Az ellenfelünk szinte gólhelyzet nélkül nyerte meg a mérkőzést. Pozsár Gábor: – Fiatal csapatom maximálisan betartotta, amit megbeszéltünk. Elismerésem a csapatomnak. Bot Ferenc

Békéscsaba 1912 Előre II.–Körösladány MSK 0–0

Békéscsaba, 150 néző. V.: Kocsondi. Békéscsaba II.: Baráth – Láza, Babinyecz, Seres, Barbu, Balog Zs., Lustyik (Szatmári), Kun, Mácsai, Miklya (Zsilinszki M.), Pusztai. Edző: Brlázs Gábor. Körösladány: Nagy B. – Zsömbörgi (Juhász), Zelenyánszki, Viczián, Zsíros, Ruzsa Z., Kristóf, Knyihár, Hajdu (Kéki), Papp Zs. Burai (Laksteter). Edző: Fodor Sándor. Kiállítva: Babinyecz (utolsó emberként lerántotta az ellenfelét) a 61. percben. Jó: Seres, Láza, ill. Papp Zs., Zelenyánszki, Burai, Knyihár.

Brlázs Gábor: – Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a három pont megszerzésére, de nem játszottunk elég jól ahhoz, hogy ezt meg is érdemeljük. Fodor Sándor: – Több fordulópontja volt a mérkőzésnek, a kiállítás után esélyünk volt a győzelemre, de gólt nem sikerült szereznünk, ezért igazságos eredmény született. B. G.

Fotó: Lehocuky Péter

Dévaványai SE–Vésztői SE 1–1 (1–1)

Dévaványa, 120 néző. V.: Sándor G. Dévaványa: Vastagh – Szalai, Hrabovszki, Marton, Kató (Ungi), Somogyi T., Adamecz, Barna (Gubucz), Papp K. (Papp D.), Szabó P., Ernyes. Játékos edző: Kovács Gyula. Vésztő: Kapusi – Bessenyei, Bányai, Novák (Kordó), Lázár T. (Papp D.), Benyó, Farkas F., Gedó, Zámbó (Rostás), Tokaji, Tóth K. Edző: Zsiros György. G.: Marton a 40., ill. Benyó a 11. percben. Jó: az egész dévaványai csapat.

Kovács Gyula: – Elismerésem a csapatnak. Amit megbeszéltünk a mérkőzés elején, azt maximálisan betartottunk. A vége előtt negyedórával, ha kicsit pontosabbak vagyunk, akkor megnyerhettük volna a mérkőzést. Papp Sándor

Várfürdő-Gyulai TFC–Szeghalmi FC 3–0 (1–0)

Gyula, 100 néző. V.: Kócsó. Gyula: Démusz D. – Czirok, Jimoh, Nagy S., Bogár (Repisky), Patkás, Tövisháti (Fülöp), Kukla, Bozsó, Vincze A. (Susánszki), Okos (Kovács I.). Edző: Démusz Zsolt. Szeghalom: Baranyi – Vincze Z., Gál (Boruzs K.), Cserna, Turcsek Sz., Tatár, Veres, Szarka (László), Mészáros M. (Tófalvi), Tóth G., Mező. Edző: Zsombok Attila. Kiállítva: Tóth G. (második sárga lap miatt) a 68. percben. G.: Bozsó a 32., Vincze a 46., Kovács I. a 81. percben. Jó: Jimoh, Patkás, Czirok, ill. Baranyai, Turcsek Sz., Tatár.

Démusz Zsolt: – Az első három perctől eltekintve végig mezőnyfölényben játszottuk le a mérkőzést. Zsombok Attila: – A lelkes hazaiak még ilyen arányban is megérdemelten győztek, sajnos a fegyelmezetlen játékosom miatt nem volt esélyünk megfordítani az eredményt. Vincze Gyula

A Szarvasi FC–Méhkeréki SE mérkőzést március 21-re halasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában