utánpótlás labdarúgás

2018.04.21. 18:50

Megérdemelten nyert az U19

Mutatjuk a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia utánpótlás csapatainak hétvégi eredményeit.

Itthon maradt a három pont U19

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – Veszprém 6-1 (2-1)

Góllövők : Fodor 19,Mezei 41,Szőke 47,Csicsely 51,Máris 77, Csicsely 89. illetve Mihálovics 35

Összeállítás Előre SE : Somogyi – Kókai , Nagy , Bány, Varga – Zsilinszki / Máris 60., Fodor / Franciszkovics 80., Szőke, Bábi / Németh 68. – Csicsely , Mezei.

Beküldött fotó

Ma egy szerényebb képességű ellenféllel kellett meg küzdenie a csapatnak a három pontért, ezért egy letámadásos taktikát alkalmaztak. A végeredmény nagyobb arányú is lehetett volna, amennyiben a kidolgozott helyzeteket értékesítik. Az ellenfelünek is voltak helyzetei és a második félidőben emberhátrányban játszottak egy piros lap miatt.

– Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, de aggodalmat okoz, hogy ismételten, durva hibákat követtünk el hátul – nyilatkozta a mérkőzés után Szenti Zoltán edzői.

A teljes mérkőzés 2018.04.24. kedden 16.30 és 2018.04.28. szombaton 8.30 megtekinthető a Csaba Tvn.

Nem sikerült ismételni U17

SC Sopron- Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1-1

Gól: Ángyán

Marik László edzői értékelése: Sajnos nem sikerült megismételni a DVTK elleni játékunkat. Ennek ellenére meg kellett volna nyerni a mérkőzést, de a helyzeteinknél rossz döntéseket hoztunk. A végén pedig a játékvezető döntött úgy, hogy segít egy kicsit a hazaiaknak és nem adott meg egy nyilvánvaló 11-est. Nagyszerű volt, hogy október eleje után újra fűre léphettünk.

Váradi Ádám csapatkapitány értékelése: Az első perctől kezdve érződött, hogy bent maradtunk az öltözőben. Ennek a 13. percben meg is lett az eredménye, hiszen a hazaiak egy átlövésből megszerezték a vezetést. Ezek után már a mi kezünkbe volt a mérkőzés, viszont csak egy gólt tudtunk szerezni, ami nem volt elég a három pont megszerzéséhez.

Nem adták könnyen U16

SC Sopron – Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 1:2 (0:2)

Gól: Bánfi, Kasik

Jók: Bánfi, Kasik, Kiss-Schusztek, Lázár

Beküldött fotó

Több veszélyes támadást vezetve jól kezdte a csapat a találkozót. Hamar vezetést szerezhettek volna szabadrúgásból, de a gólt érvénytelenítette a játékvezető az általa vélt szabálytalanság miatt. Az előnyt egy újabb szépségdíjas Bánfi szabadrúgás jelentette, amit Kasik lövése duplázott. A második félidő már nyögvenyelős volt, ugyan voltak helyzetek, de nem tudtak betalálni.

– Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, de sokat tettünk ma azért, hogy nyerjünk Sopronban. – értékelte a mérkőzést Láza János edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában