kick-box

2018.09.21. 11:08

Már az érmekért küzdöttek a vébén

A csütörtöki nap sok mindenről döntött a jesoloi utánpótlás kick- box világbajnokságon. Mindenek előtt arról, hogy ki lehet dobogós és később arról, hogy ki jut a pénteki és szombati döntőbe.

A legtöbb megyei versenyző már rutinosnak tekinthető, korábban számos nagy világverseny hősének bizonyult. Az is igaz, hogy ezt az ellenfelek is elmondhatták. Így nem csoda, hogy szoros és késhegyre menő csatának ígérkezett a legtöbb összecsapás, s ez be is igazolódott. Kozmann Mónika lelépte ír ellenfelét, ugyanúgy, mint Laczó Tamás, aki szabályosan „legyalulta” amerikai vetélytársát-óriási meglepetésre. Viczián Viviben benne van akár a végső győzelem esélye is, hiszen már volt világbajnok. Most közel áll hozzá, hiszen előbb könnyedén nyert egy angol, s nagyon szoros mérkőzésen egy ír ellen, s a döntőbe jutott.

Egy ponttal kapott ki Petró Lili, Pántya Réka, 2 ponttal Koszecz Boglárka, aki így bronzérmes lett. A máskor oly kritikus edzők igazán bírói hibás mérkőzésekről alig számoltak be, s reméljük, ez a tendencia marad az utolsó két napra is. Amúgy is a korábbi évekhez képest keményebb a mezőny, olyan országok tűntek fel és értek el sikereket, amelyekről a korábbi években nem is hallottunk.

Csütörtöki eredmények

Point-fighting szabályrendszer. Kadet 1 korcsoport. Fiúk. 42 kg a négy közé jutásért: Csiernyik Zsombor–Jaydon Holland (USA) 1:7. Lányok. 28 kg a négy közé jutásért: Kozmann Mónika–Sarah Cassidy (Írország) 9:0. 37 kg a négy közé jutásért: Petró Lili–Elena Buononato (Olaszország) 4:5. Koszti Iringó–Sarah Hanratty (Írország) 5:14. 42 kg a négy közé jutásért: Pántya Réka–Lucy Conlon-Oates (Írország) 15:16. +47 kg a néágy közé jutásért: Ancsin Hanna–Alessia Suka (Olaszország) 0:10.

Kadett 2 kcs. Fiúk. 52 kg a négy közé jutásért: Laurincz Péter–Francisco-Carlos Gomez-Santillan (Mexikó) 8:5. 69 kg a négy közé jutásért: Laczó Tamás–Isiah Nuval (USA) 11:0. Lányok. 42 kg a négy közé jutásért: Viczián Vivien–Ellie Bains-Doyle (Nagy-Britannia) 9:1. A döntőbe jutásért: Viczián Vivien–Zara Jones (Írország) 7:6. 46 kg a négy közé jutásért: Leszkó Kitti–Naoise Colvin (Írország) 1:11. +65 kg a négy közé jutásért: Koszecz Boglárka–Gaia Loria (Olaszország) 13:2. A döntőbe jutásért: Koszecz Boglárka–Roisin Quill (Írország) 17:19.

Juniorok. Férfiak. 69 kg a négy közé jutásért: Viczián Roland–Tom Symons (Nagy-Britannia) 19:25. 79 kg a négy közé jutásért: Szász Kristóf–Juan Carlos Damian (Mexikó) 20:12. Nők. A négy közé jutásért: Laurincz Boglárka–Gaia Visentin (Olaszország) 13:9.

Light-contact szabályrendszer. Kadet 2 kcs. Fiúk. 63 kg a négy közé jutásért: Molisz Zoltán–Jegor Anfilofev (Oroszország) 0:3. Lányok. 50 kg a négy közé jutásért: Szeleczki Lilla–Kaitlyn Hendry (Nagy-Britannia ) 0:3. 65 kg a négy közé jutásért: Mezei Nikolett–Nazreen Flannery (Írország) 0:3.

Juniorok. Nők. 70 kg a négy közé jutásért: Halász Enikő–Holly Shaw (Írország) 0:3.

Kick-light szabályrendszer. Kadet 2 kcs. Lányok. 50 kg a négy közé jutásért: Szeleczki Lilla–Martha Manousakidou (Görögország) 0:3. 65 kg a négy közé jutásért: Mezei Nikolett–Tara Philips (Ausztrália) 3:0.

Juniorok. Nők 55 kg a négy közé jutásért: Zsilák Viktória–Diana Madeira (Portugália) 1:2. 65 kg a négy közé jutásért: Kürti Bonita–Ana Munoz-Cuenca (Spanyolország) 0:3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában