labdarúgás

2018.04.19. 09:06

Magabiztos győzelmet aratott a csabai U17 csapat

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia U17-es és az U16-os csapata is győzni tudott.

Bravúros győzelem U17

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – DVTK 3-0 (0-0)

Gólszerzők: Styecz, Körömi, Bukor.

Jók: Váradi, Kmetykó, Hursán, Dávid, Varga, Bukor.

Az U17-es csapat nagy küzdelemben aratott győzelmet DVTK ellen. Az első félidő elején a vendégek akarata érvényesült a középpályán, mert a csabaiak kicsit bátortalanul játszották meg a labdákat, de az is igaz, hogy a védőzónánkban nagyon magabiztosan állították meg őket.

A 30. perctől kezdve a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia csapata egyre pontosabb lett és folyamatosan veszélyt jelentett a kapura. A félidő utolsó percében kapufát lőtte egy ziccert, majd a kapus kezébe. Az ellenfél nem tudott helyzetekig eljutni, így gólt sem tudott szerezni.

A második félidőben gyorsan két gólos előnybe került a csapat Styecz és Körömi szép góljaival, majd ezt követően több óriási ziccert dolgoztak és hagytak ki a mindent egy lapra feltéve támadó DVTK ellen. A 92. percben aztán végül sikerült egy szép támadás végén Bukornak belőnie a 3. gólt.

Összességében magabiztos győzelmet aratott a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia csapata és oda-vissza simán legyőzték a bajnokságot nagy fölénnyel is teljesen megérdemelten vezető Diósgyőrt. – Marik László edzői értékelése

Értékes győzelem U16

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – DVTK 2:1 (0:0)

G: Oláh A., Kasik

Jók: Jakab, Oláh, Mihályi, Kasik, Pap

Láza János edzői értékelése: Idén először játszottunk egy kitűnően előkészített füves pályán, a békéscsabai utánpótlásképző központban. Az első félidőben ez meg is látszott játékunkon, nem találtuk a távolságokat, kicsit idegenül mozogtunk ebben a közegben. Ellenfelünk több veszélyes támadást vezetett, a legnagyobb helyzetet mégis mi hibáztuk el a félidő végén. A második játékrészben átvettük a játék irányítását, a Kasik által kiharcolt büntetőből és egy formás akcióból két gólos előnyre tettünk szert! A meccs vége a Diósgyőré volt, de egy gólos előnyünket, ha nehezen is, de sikerült megtartanunk, emelve ezzel a győzelem értékét!

Beküldött fotók

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában