Autosport

2018.10.17. 18:14

Kiss Norbert nem elégedetlen az összetett ötödik hellyel

A szezon előtt jobb eredményre számított, az idény során történtek miatt mégsem teljesen elégedetlen az összetett ötödik hellyel a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes gyorsasági kamionversenyzője.

A 33 éves pilóta az MTI-nek adott szezonértékelő interjúban azt mondta, az év közben végrehajtott műszaki fejlesztésektől többet várt, de hiába dolgozott nagyon sokat a csapata a kamion teljesítményének növelésén, számukra egyelőre ismeretlen okból mégsem történt meg a kívánt előrelépés.

– A Tankpool24-Mercedesszel kötött hároméves megállapodásom hivatalosan lejárt, a hosszabbításról rövidesen tárgyalunk, de azt gondolom, folytatni fogjuk a közös munkát, vannak már tervek a fejemben, amelyeket szeretnék megvalósítani – jelentette ki a folytatással kapcsolatban a magyar versenyző, aki jövőre ötödik alkalommal is rajthoz állhatna a Hungaroringen saját közönsége előtt.

– Itthon mindig sokkal jobb versenyezni, minden sportolónak az az egyik álma, hogy több tízezer honfitársa által bíztatva győzzön, mert az mindig különlegesen jó érzés – mondta Kiss Norbert.

– A magyar autósportnak mindig jót tesz, ha vannak hazai rendezésű események, legyen szó bármelyik szakágról, és az elmúlt hetek hírei is azt erősítik, hogy ebben az ügyben a hazai szövetség jó munkát végez – utalt a kamionversenyző arra, hogy a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) és a sportért felelős szakállamtitkárság szeptember 10-ei bejelentése szerint az MNASZ rali Európa-bajnoki futam megrendezésére pályázik még ebben az évben, Nyíregyházán pedig multifunkciós autó- és motorsport aréna épülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában