Labdarúgás

2018.03.17. 17:23

Két mérkőzés is elmaradt

Az időjárás közbeszólt a labdarúgó mérkőzések megrendezésébe, így két meccset is el kellett halasztani a pályák állapota miatt.

V.L.

Az NB III-as bajnokság Keleti csoportjában a pálya használhatatlansága miatt szombaton elmaradt a Füzesgyarmati SK–Erzsébeti SMTK mérkőzés. A két klub egyezsége alapján április 4-én 16 órakor pótolják a találkozót.

A megyei II. osztályú bajnokság Északi csoportjában elmaradt a Mezőberényi LE–Dobozi SE találkozó. A mérkőzést a két klub megegyezése alapján március 21.-én, szerdán, 15 órakor pótolják.

Az MLSZ Békés Megye Igazgatóság felhívása!

„Tisztelt Csapatvezetők!

A vasárnapi napra szóló előrejelzések ónos esőt mutatnak térségünkben! A legfontosabb dolog a sportolók épsége, biztonsága, így amennyiben az időjárás ezt indokolja, úgy azonnal jelezzék a csapatok, ha az ónos eső miatt balesetveszélyesnek vélik az elutazást a mérkőzésekre, vagy kérdésessé válik azok megrendezésének lehetősége!

Kérem a csapatokat, hogy keressék egymást is, tájékozódjanak arról, milyenek a körülmények, hiszen a megye különböző részein eltérő időjárás lehet! Probléma esetén haladéktalanul keressenek!

Szpisják Zsolt, az MLSZ Békés megyei igazgatója”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában