Kézilabda

2018.08.15. 08:52

Jól helytállt a békési csapat

Az NB I.-es Cegléddel játszotta első hazai tesztmeccsét a Békés-Drén KC NB I. B-s férfi kézilabdacsapata. A hazaiak az első félidőben tartani tudták a lépést, szünet után viszont a sok csere hatására elveszítették az ideális ritmust.

V. L.

Békés-Drén KC–Ceglédi KKSE 24–30 (13–15)

Felkészülési férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 200 néző. Vezette: Kiu G., Kiu T. Békés: Pajkó 1 – Csuka 2, Hajdu 1, Morva 2, Gazsó 1, Oláh 3 (1), Gidai 2. Cs.: Domokos, Takács (kapusok), Gál 3, Sebestyén 1, Fedor 2, Székely, Bátki 1, Kecskés 2, Kis R., Dénes 2, Martonosi 1, Szabó P. Edző: Papp Bálint. A Cegléd legjobb dobói: Gábor 6, Hódi 5.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 1/0.

Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott, jobbára felváltva születtek a találatok. A félidő második felében néhány hibát kihasználva 4 gólos előnyre tett szert az NB I.-es csapat, amelyet a szünetre sikerült lefelezniük a hazaiaknak. A folytatásban is őrizte 3-4 gólos vezetését a Cegléd. Mindkét oldalon lehetőséghez jutott a cseresor is, ez azonban már nem befolyásolta a különbséget. A ceglédiek a hazai 10 gólos sikerük után ezúttal 6 találattal dobtak többet a békésieknél.

Papp Bálint: – Méltó ellenfelei voltunk az NB I.-s Ceglédnek, jobb helyzetkihasználással akár szorosabb eredményt is elérhettünk volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában