Kézilabda

2018.03.22. 13:41

Hasznos erőfelmérő után az Előre

Edzőmérkőzés keretében találkozott egymással az Orosháza NB I B-s és a Békéscsaba élvonalbeli női csapata szerdán.

G. P.

A találkozót a betegség miatt több játékosát nélkülöző tartalékos lila-fehérek nyerték, igaz, ilyenkor az eredmény másodlagos, mindkét oldalon a gyakorláson volt a hangsúly.

– Hasznosnak ítélem meg a két csapat szerdai mérkőzését, hiszen olyan szituációkat tudtunk gyakorolni, amelyeket edzésen nem nagyon lehet – mondta Horváth Roland, a Békéscsaba vezetőedzője.

– Kevesen vagyunk, a fiatalokat is pályára küldhettem, akiknek meg kell találnunk a helyüket. Ebben segített bennünket a mérkőzés, köszönjük a lehetőséget az Orosházának.

OXXO Energy Orosházi NKC–EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE 27–38 (13–19)

Felkészülési női mérkőzés, Orosháza. V.: Héjja, Kovács P. Békéscsaba: Popovics – Kovács A. 6, Mihálffy 6, Szögi 6 (2), Zöldi-Tóth 1, Kovacsevics 8, Bottó. Cs.: Györkös (kapus), Szarka 3, Vukajlovics 2, Gidai 4 (1), Pintér 1, Farkas K. 1, Predescu. Vezetőedző: Horváth Roland. Az Orosháza legjobb dobója: Takács F. 6, Antal, Ulmann 4-4, Tóth S., Vörös 3-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában