Kézilabda

2018.02.25. 12:02

A hajrában fordított a Békés

A mérkőzés komoly gólpárbajjal kezdődött, szinte minden támadás góllal zárult.

V.L.

Békés-Drén KC—Balassagyarmati KSE 31—28 (16—17)

Kézilabda NB I B-s, férfi-mérkőzés, Békés, 350 néző. V.: Budai-Bock, Rácz L. Békés: Pajkó — HERCZEGH 5, Cifra 3, Varsandán Á. 2, Gazsó 2, Oláh G. 7 (4), KOVÁCS P. 5. Cs.: Domokos D. (kapus), Szilágyi 1, HAJDU 5, Kopcsák, Sebestyén 1, Fedor, Kánya, Gál, Bella. Edző: Papp Bálint. A Balassagyarmat legjobb dobói: Székely 9 (3), Albert Tóth 8.

Kiállítások: 10, ill. 2 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 4/3.

A mérkőzés komoly gólpárbajjal kezdődött, szinte minden támadás góllal zárult (9. perc: 6—6). Támadásban hazai oldalon később is jól működött a gépezet, viszont a védekezés sehogyan sem akart összeállni, éppen ezért az első félidei nagy adok-kapokból a gyarmatiak jöttek ki jobban, minimális különbséggel. A második játékrész első tíz perce is kiegyenlített játékot hozott, de ebben az időszakban már kevesebb gól esett.

A 44. percre néhány gyors góllal elhúzott a nógrádi együttes (20—23). Szerencsére gyorsan reagált a Békés, és öt perccel később ismét döntetlen volt az állás. Izgalmas hajárára volt kilátás, a közönsége által támogatott hazai alakulat a végjátékra összeállt, és nagy csatában végül otthon tartotta a két bajnoki pontot.

Papp Bálint: — Harcos mérkőzésen, megküzdöttünk a győzelemért, egy jól játszó Balassagyarmat ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában