NB III-as labdarúgás

2018.05.20. 22:20

Gyengén játszott, kikapott a Füzesgyarmat

A Diósgyőri VTK II. a Füzesgyarmati SK-t fogadta.

V.L.

Diósgyőri VTK II.—Füzesgyarmati SK 2—0 (0—0)

Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Miskolc, 250 néző. V.: Molnár Réka.

Diósgyőr: Bukrán – Jambrich, Fazekas (Valkay), Ivánka, Mahalek – Orosz M., Géringer T., Kacsó (Vitelki), Molnár M. (Szalóczy) – Óvári, Géringer L. Megbízott edző: Földvári Tibor. Füzesgyarmat: Fildan – Styecz, Vincze, Raducu, Varga M. – Toca, Villand – Bajnók (Zádori I.), Lukács (Sipos), Pataki (Bakk) – Zádori S. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

A találkozó elején Villand 20 méteres gólba tartó lövését tornázta ki a hazai kapus nagy bravúrral. A folytatásban a gyarmatiak tudatosan átadták a teret a házigazdáknak, akik hiába birtokolták többet a labdát, helyzetet csak elvétve tudtak kialakítani. A hazai hálóőrnek több nagyobb védése akadt az első játékrész során, melyeket rendre szögletre tolt.

A gyarmatiak bíztak abban, hogy a szél támogatása révén nyomás alá tudják helyezni a kaput, ennek ellenére jóformán mindig diósgyőri lábakon járt a labda. Amikor pedig kezdték volna átvenni az irányítást, a 63. percben Toca Bogdan passzolt rossz helyre, Gréninger T. pedig némi labdavezetés után 15 méterről lőtt Fildan hálójába, 1—0.

A vendégek cserékkel próbáltak frissíteni és újítani, de ez és a szerkezetváltás sem hozta meg a várt fordulatot, továbbra is szokatlanul álmos, erőtlen játékot produkált a sárréti csapat. A meccs végén éppen ezért kockáztatnia kellett, két embert is fennhagyott még a hazai szögelteknél is. A 85. percben egy szöglet után Valkay éppen a hátulról hiányzó ember helyéről fejelt újabb gólt, ami le is zárta a mérkőzés érdemi részét, 2—0. G.: Gréninger T., a 63., Valkay, a 85. percben. Jó: Bukrán, Óvári, Molnár M., ill. a gyarmatiak közül senkit sem lehet kiemelni.

Boros Tibor: — Előzetesen úgy gondoltam, hogy egy döntetlen körüli mérkőzésen a motiváció és az agresszivitás fogja a javunkra eldönteni a találkozót. Valóban ez döntött, csak éppen fordítva sült el a dolog. Az okokat majd megkeressük az öltözőn belül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában