Labdarúgás

2018.01.14. 11:57

Gólvágóját is elveszítette az Újkígyós

A Vésztőre igazoló 20 éves irányító, Gedó Lóránt után újabb két játékos intett búcsút az Újkígyós FC megye kettes együttesének.

G.P.

A 24 éves védő, Sódar Gábor és a 28 esztendős gólerős csatár, az ősszel 11 találatig jutó Dunai Zoltán a bajnokságban eddig gyengélkedő Lőkösháza együtteséhez tette át a székhelyét. Dunai nyolc és fél évig szolgálta az újkígyósi alakulatot. Mindebből következik, hogy a szebb napokat megélt határvárosiak szeretnének elmozdulni a 11., kieső pozícióból.

A megye élvonalában a Gyulai Termál FC alakulatában a külföldi munkavállalásból hazatérő 26 esztendős Alberti Gergő kaphat majd szerepet. A középpályás legutóbb a 2016–17-es bajnokságban játszott, az akkor a harmadosztályban játszó Atletico Békéscsaba, valamint a Kétegyháza színeiben. Hír még, hogy a Szeghalmi FC visszaigazolta Okányból a 29 éves saját nevelésű Kovács Tibort. A középpályás három és fél évig erősítette a szomszédos település megye kettes alakulatát, most családi okok miatt visszatér Szeghalomba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában