asztalitenisz

2018.03.10. 14:25

Fehér Orsolya nem jutott főtáblára az Eb-n

Minszkben rendezték meg az idei U21-es Európa-bajnokságot. A nőknél a magyar válogatott tagjaként asztalhoz állt Fehér Orsolya, aki a PET-BAU ASE Orosháza extraligás csapatában szerepel kölcsönjátékosként.

V. L.

Egyéniben az első szakaszban Fehér Orsolya mindhárom ellenfelét legyőzte. A horvát Ana Trbuscicot 4:0-ra, a bolgár Marija Jovkovát 4:1-re, és a finn Anna Kirichenkot is 4:1-re verte a magyar játékos.

A második szakaszban Fehér Orsolya 4:1-re kapott ki a nyolcadik helyen kiemelt orosz Marija Tajlakovától. A kínai származású, spanyol színekben versenyző Zhang Xuan 4:0-ra verte az orosházi lányt, míg a tizedik kiemelt román Andrea Dragomantól 4:2-re kapott ki Fehér Orsolya, aki így nem jutott a főtáblára.

Női párosban a 16 közé jutásért Fehér Orsolya, Hartbrich Leonival az oldalán nagy csatában 3:2-es vereséget szenvedett a Trbuscic, Kahraman (horvát, török) duótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában