megyei III. osztály

2018.03.19. 16:20

Ezt rúgták a megye háromban

Kardoson negyvenöt percig tartott a mérkőzés; megbotlott a bajnokesélyes.

Kardos-Örménykút KSK–Zsadányi KSE 2–1 – a szünetben félbeszakadt

Labdarúgás Megyei III. osztályú mérkőzés. Északi csoport. Kardos, 30 néző. V.: Nagy Z. A mérkőzés a szünetben félbeszakadt, mert a vendégek nem álltak ki a második félidőre. G.: Petrovics G., Vaskor, ill. Brágya.

Galát Pál: – Sajnálom, hogy a vendégek nem vállalták a második félidőt. A pálya alkalmas volt a játékra, igaz az időjárás elég mostoha volt. Muntyán Sándor: – Az időjárástól függetlenül jó mérkőzés volt. A szünetben a játékosaink egészsége megóvása érdekében nem engedtem ki a srácokat a második félidőre.

Gerlai SE–Kamuti SK 2-2 (1-1)

Gerla. V.: Szűcs. G.: Provosinszki, Gyebnár, ill. Knapp, Szalkai. Jó: Balázsházi, Balog M., ill. Juhász, Máté, Lólé.

Kiss Gábor: – Több ziccert kialakítottunk, de ezeket nem sikerült gólra váltani. Talán a következő fordulóban ebben tudunk javulni. Ogrincs Pál: – Helyzeteink alapján nyernünk kellett volna, de ha a játékot nézzük, igazságos döntetlen született. K. G.

Kötegyáni FC–Gádoros SE 2–1 (2–1)

Kötegyán. V.: Bakos. Kiállítva: Krivik (Gádoros, a játékvezető megsértéséért) a 63. percben. G.: Borsi 2 (egyet 11-esből), ill. Szabó F. Jó: Sajti Cs., Martyin, Berke, Borsi, Horváth Á., ill. Jámborcsik, Szabó F., Kormányos Kristóf.

Balogh Csaba: – Tartalékos csapatom a helyzetek alapján teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a bajnokesélyes ellen. Kormányos Antal: – Bevallom őszintén, hogy mi nem erre a sportágra készültünk, azért nem tudom levenni a játékosom fejét, hogy tócsában nem tud labdát vezetni. A szövetség ezzel a mérkőzés megrendezésével tönkretette sok ember egész éves munkáját. Köszönjük!

Dévaványai SE II.–Telekgerendási SC 3–0 (2–0)

Dévaványa, 50 néző. V.: Révész. G.: Nyíri A., Nagy Z., Bereczki. Jó: Feke, Kovács B., Juhász, ill. Kovács Z., Susánszki.

Tagai Attila: – Sportszerű mérkőzésen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Idény eleji forma. Fabulya János, a Telekgerendás játékosa: – Megérdemelt hazai győzelem született. P. S.

A Mezőberényi LE II.–Köröstarcsa KSK mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.

Medgyesbodzás-Gábortelep–Békéssámsoni SK 2–1 (1–1)

Déli csoport. Medgyesbodzás, 40 néző. V.: Farkas Cs. G.: Szalma 2, ill. Abonyi Á. Jó: Véha, Hajdú, Boris, Szalma, Lakatos, ill. Abonyi A., Abonyi Á., Harsányi.

Mazán Zoltán: – Ez a mérkőzés igazi csapatmunka volt, játékosaim fegyelmezetten, egymást segítve küzdöttek a cél eléréséért, amit a jól játszó Sámson ellen a végén teljesítettük is. Kerekes György, a Békéssámson elnöke: – Az akarással a mai nap nem volt baj, de sajnos az utolsó húsz percben a végig szakadó esőben már nem tudtunk úgy játszani, hogy megnyerjük a mérkőzést. Győri Ferenc

Dombegyház NSE–Magyarbánhegyesi TC 1–2 (0–2)

Dombegyház. V.: Petrovszki. G.: Boldog, ill. Matuz T. 2. Jó: Gál, Nemczov M., Kontró, Hoksza G., Nagy T., Boldog, ill. Szakáll, Castillo, Matuz T., Husvéth, Németh.

Nemczov Róbert: – Az első félidőben az időjárás nagyon megtréfált bennünket, a két kapott gól is ennek volt köszönhető. Szünet után feljavult a játékunk, reálisabb eredmény lett volna a döntetlent. Kintner János: – A viharos idő megnehezítette mindkét csapat dolgát. Az első játékrészben két találattal megszereztük a vezetést, amivel sikerült megalapozni a győzelmet. N. R.

Kaszaper FC–Tótkomlósi TC 1–2 (1–2)

Kaszaper, 30 néző. V.: Rakonczás. G.: Furák, ill. Szabó S., Ibrányi. Jó: Fazekas, Petrics G., Divinyi, ill. Asztalos, Füredi, Somogyvári, Barna L., Ibrányi.

Keresztes István: – Az első félidő elején két gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek, ezután a lelkes játékunkkal sem tudtunk kiegyenlíteni. Papp Lajos: – Irreális időben és talajon lejátszott mérkőzésen helyzeteink alapján reális eredmény született. K. I.

Magyarbánhegyesi FC–Gerendás ISE 13–0 (5–0)

Magyarbánhegyes, 50 néző. V.: Rubás. G.: Bozsár 5, Matúz L. 3, Fülöp 2, Nagy J., Matuz P., Sárvári (öngól). Jó: az egész csapat, ill. Németh.

Fejes István (Magyarbánhegyesi FC): – Minden elismerésem a gerendásiaknak a sportszerűségükért, példamutatóak lehetnek minden csapatnak! Igazi sportemberek! F. I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában