labdarúgás

2018.04.19. 14:15

Bucsaiaké a három pont

Több elmaradt mérkőzés ügyében is döntést hozott az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság Versenybizottsága.

G.P.

A Bucsa SE–Atletico Békéscsaba megye II. osztályú találkozó 3 bajnoki pontját, 3–0-s gólkülönbséggel a vétlen sárrétiek javára igazolta, egyben második ki nem állás miatt ismételt írásbeli figyelmeztetésben részesítette az Atletico Békéscsaba csapatát! Hasonló döntés született a Szabadkígyós–Békés U16-os bajnoki esetében.

Ott a 3 pont, 3–0-s gólkülönbséggel a Szabadkígyósi SZSC csapatát illette meg, a békésieknek pedig járt az írásbeli figyelmeztetés az első ki nem állás miatt. Ugyancsak elmaradt a Kardos-Örménykút–Gerla megye III. osztályú mérkőzés, de ott új időpontot kapott a rendezvény.

A versenybizottság elfogadta a Gerlai SE részéről benyújtott írásbeli indokolást, amely az utazási problémákra hivatkozott, egyben a mérkőzés lejátszásának időpontját hivatalból április 21-én 17.30 órában határozta meg. A Versenybizottság az elmaradt Mezőberény II.–Köröstarcsa megye III. osztályú bajnoki mérkőzés időpontját május 21-ei időponttal határozta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában