labdarúgás - galériával

2018.03.18. 16:42

Kimaradtak a csabai helyzetek, büntetett az ellenfél

Az ETO FC Győr kétgólos győzelmet aratott a Békéscsaba vendégeként a labdarúgó NB II 25. fordulójában, a vasárnapi játéknap egyetlen megrendezett mérkőzésén.

V. L.

Békéscsaba 1912 Előre—ETO FC Győr 1—3 (1—1)

Labdarúgás NB II-es mérkőzés, Békéscsaba, Kórház utca, 250 néző. V.: Radványi (Vigh-Tarsonyi, Szilágyi N.). Békéscsaba: Ribánszki — Nagy S., Szélpál N., Dlusztus (Gránicz, a 84.), Mészáros M. (Szatmári I., az 57.) — Hursán, Viczián, Birtalan, Zahorán — Urbin, Gyurján (Nagy I., a 61.). Vezetőedző: Boér Gábor. Győr: Gyurákovics — Szabó B., Vadász, Debreceni, Rokszin — Szánthó (Szatmári L., a 65.), Tajthy, Magasföldi, Zamosthy — Szimcsó (Szabó L., a 77.), Daru (Beliczky, a 61.). Vezetőedző: Szentes Lázár.

Sárga lap: Szabó B., a 8., Szélpál N., a 81. percben.

Szögletarány: 3:2 (1:1).

6. perc: Zamostny balodali beadása után Daru 7 méterről lőtt a békéscsabai kapu jobb oldalába, 0—1.

9. perc: Zahoránt a 16-oson belül buktatta Szabó B. A megítélt 11-est Birtalan a léc alá lőtte, 1—1.

82. perc: Magasföldi 19 méteres szabadrúgása után a labda a kapufát érintve a bal sarokba pattant, 1—2.

87. perc: Szabó L. átadása után Beliczky közelről lőtt a csabai kapuba, 1—3.

Hideg, szeles időben, mély talajú pályán kezdődött a találkozó. A vendégek gyors vezetésére, hamar válaszoltak a lila-fehérek. A félidő közepétől fölénybe került a Békéscsaba, de a helyzeteik kimaradtak. Fordulás után Gyurján kétszer is nagy helyzetbe került, de kimaradtak a lehetőségek. A 67. percben Birtalan 17 méteres lövését ütötte ki Gyurákovics a jobb sarok elöl. A hajrában az ETO Magasföldi jól eltalált szabadrúgásával szerzett vezetést, majd a lefújás előtt pár perccel a csereként beállt Beliczky is bevette a hazaiak kapuját.

A vasárnapi tévés mérkőzésen, a lila-fehérek, ha kihasználják helyzeteiket, több gólos előnyre tehettek volna szert, ám a lehetőségek kimaradtak, és ahogy az lenni szokott az elenfél büntetett. Jó: Viczián, Birtalan, ill. Gyurákovics, Vadász, Magasföldi, Zamostny.

Boér Gábor: — Sajnálom, hogy elvesztettük a találkozót, ezúttal is kimaradtak a ziccerek. A legutóbbi négy mérkőzésen sok helyzetet alakítottunk ki, de az utolsó pillanatban mindig hibáztunk. Ezen kell változtatnunk a jövőben.

További eredmények: Budafok—MTK 2—3. A Cegléd—ZTE, a Vác—Mosonmagyaróvár, a Szolnok—Sopron, a Budaörs—Szeged, a Dorog—Soroksár, a Gyirmót—Siófok, a Csákvár—Kisvárda és a Nyíregyháza—Kazincbarcika mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában