labdarúgás

2018.01.20. 15:28

Az edzőmeccs után, hétfőtől Mátraházán gyakorolnak a lilák

A szombati felkészülési találkozón az Előre első félidőben szerepelt első csapatában pályára lépett az U19-es válogatott, orosházi nevelésű 1999-es születésű középpályás Lustyik Levente, aki június 30-áig szóló kölcsönszerződéssel érkezett a több játéklehetőség érdekében az MTK-tól.

Békéscsaba 1912 Előre I.—Békéscsaba 1912 Előre II. 8—0 (3—0)

Labdarúgás  Felkészülési mérkőzés, Békéscsaba, Kórház utca, Fű-3-as pálya. V.: Steigerwald. Békéscsaba I. az első félidőben: Ribánszki — Zahorán, Dávid, Kiss L. — Pilán, Lustyik, Nagy S., Gyurján B., — Gránicz, Tóth D., Nagy I. Békéscsaba I. a második félidőben: Máthé G. — Seres, Dlusztus, Mészáros — Pilán, Viczián, Kálmán, Szatmári — Birtalan, Urbin, Király. Vezetőedző: Boér Gábor. Békéscsaba II.: Czinanó (Baráth) — Kun (Varga G.), Láza (Benkő), Seres (Belanka), Balog Zs. — Mácsai (Bány), Nyéki (Bónus), Zsilinszki (Balogh S.), Maruntelu (Barta) — Pusztai, Máris. Edző: Brlázs Gábor.

A felkészülési mérkőzés első félidejében az 5. percben Tóth Dániel szerezte meg az NB II-esek első gólját. A folytatásban csaknem húsz percet kellet várni az újabb gólra, amelyet ismét Tóth Dániel szerzett. A játékrész közepén Gránicz állította be a félidei eredményt. Szünet után sort cserélt az NB II-es együttes. Urbin nyitotta meg a gólok sorát, amelyet újabb négy gól követett. G.: Tóth D., az 5., a 23., Gránicz, a 25., Urbin, a 60., Birtalan, a 62., Viczián, a 78., a 87., Király, a 84. percben.

Boér Gábor, vezetőedző a következőket mondta a felkészülésről: — Az elmúlt napokban jelentős terhelést kaptak a fiúk, így a szombati edzőmeccsen a mozgáson volt a hangsúly. Szerencsére senki sem sérült meg. Egyébként több hiányzónk van, így Szalai Dániel tavaly összeszedett sérüléséből még nem épült fel, így egyelőre külön munkát végez. Ilyés Tamásnak a dereka állt be, kivizsgálása folyamatban van, de lehet, hogy a visszatérése hosszabb időt vesz majd igénybe. Szélpál Norbert pedig egy fertőzéses gégegyulladással küzd, ami nem teszi lehetővé azt, hogy rendelkezésre álljon, így ők nem utaznak az edzőtáborozásra. Hétfőtől Mátraházán az edzőtáborban folytatódik a felkészülési munka, ide két kapus és húsz mezőnyjátékos utazik, köztük a 2002-es születésű, jó felépítésű belső védő, Dávid Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában