kézilabda

2018.09.21. 15:23

A váci nők a bajnoki találkozó esélyesei

A kézilabda női NB I-ben az EUbility Group Békéscsabai Előre NKSE együttese szombaton 17 órakor a Váci NKSE otthonában lép pályára.

V. L.

A váciak eddig három mérkőzést játszottak a bajnokságban, és négy ponttal a hatodik helyen állnak. Legutóbb meglepetésre Siófokon győztek egy góllal a nyáron külföldiekkel megerősített hazaiak ellen. A lila-fehérek jelenleg két ponttal a tabella tizenegyedik helyét foglalják el.

Horváth Roland, a békéscsabaiak vezetőedzője így vélekedik a találkozó esélyeiről: – A mérkőzés egyértelmű esélyese, a két világbajnokot szerepeltető Vác, ahol a légiósok mellett tehetséges magyar fiatalok szerepelnek. Mi szeretnénk tisztességesen helytállni, és tovább fejleszteni azokat a játékelemeket, amelyre szükség lesz majd a későbbiekben, a hozzánk hasonló játékerőt képviselő csapatok ellen. A keret valamennyi tagja a csapat rendelkezésre áll, a lányok közül mindenki hadra fogható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában