kézilabda

2018.07.19. 16:19

A tehetséges Bátky Patrik Békésen folytatja

A Békés-Drén KC NB I. B-s férfi kézilabdacsapata újabb játékost igazolt.

Az 1999-es születésű Bátky Patrik a következő szezonra írt alá a békésiekhez. A fiatal tehetség a Pick Szeged csapatától igazolt Békésre, korábban a Pick U23-as csapatában, előtte pedig a NEKA együttesében játszott.

– Olyan NB I. B-s csapatot kerestem, ahol fiatalon megvannak a fejlődésemhez szükséges szakmai feltételek, és komoly célokért harcolhatok. A Békésen végzett munka eredményével az utánpótlás korosztályokban gyakran találkoztam, a NEKA-ban több kiválóan képzett csapattársam is volt aki a békési műhelyből került ki. Remek lehetőségnek érzem a következő szezont, kiváló társak lesznek a csapatban, akiktől szintén sokat tanulhatok – mondta a klub honlapjának a fiatal kézilabdázó. – Szerintem a következő szezon hasonlóan kiegyensúlyozott lesz mint az előző. Nekem mindig az a célom, hogy minden meccsen nyerjünk, így lesz ez most is. Remélem ehhez minél jobb, és kiegyensúlyozottabb játékkal tudok hozzájárulni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában