Kézilabda

2023.11.20. 12:20

Mindhárom Békés vármegyei csapat győzött

Tökéletes hétvégét produkáltak a Békés vármegyei női csapatok, hiszen az éllovas Gyula, a második Békéscsaba és a dobogó harmadik fokán álló Szarvas is legyőzte Csongrád-Csanád megyei ellenfelét, méghozzá nagyon magabiztosan

Gajdács Pál

A szarvasi Hajdu Andrea töri át az algyői védőfalat

Fotó: Babák Zoltán

K. Szeged SE–CZ-Gyulasport NKFT 26–39 (16–22)

NB II.-es női mérkőzés. Szeged, 30 néző. V.: Móczár, Parádi. Gyula: Mike – Ladics 2, KISS V. 5, Ilyés 4 (1), SZÖGI 9 (1), HEGEDŰS 7, NAGY P. 7. Csere: Zsiga (kapus), Miklya 1, Farkasinszki 2, Lukács 1, Németh Cs. 1, Kovács Sz., Szabó K., Boruzs. Edző: Zöldi-Tóth Katalin. Kiállítások: 14, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 3/2.

Zöldi-Tóth Katalin: – A mérkőzés elején nem találtuk a védelemben a távolságokat, de ahogy váltottunk, ezzel már nem volt gond. A sebesség, és a koncentráció a mai napon rendben volt. Gratulálok a lányoknak!

Szarvasi NKK–Sun Cégcsoport FKSE-Algyő 35–23 (17–11)

NB II.-es női mérkőzés. Szarvas, 120 néző. V.: Babidorics, Reszegi. Szarvas: ANTAL – BIRÓ P. 4, SZÖLLŐSI P. 6, PAPP ZS. 7 (1), HAJDU 3 (3), MAJOROS 7, MILYÓ 5. Cs.: FODOR 1, Moharos, PUSZTAI, SZÁVA, Szöllősi D., TASGYIK 1, TRNYIK 1. Edző: Száva Flórián. Kiállítások: 16+Hajdu Andrea és Majoros Flóra harmadik két perces után kizárva, ill. 6 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 6/6.

Száva Flórián: – Büszke vagyok a lányokra. Sajnos négy játékosunkat betegség és sérülés miatt nélkülözni kellett, ezért át kellett szervezni a játékunkat, de a játékosok maradéktalanul betartották a gyakoroltakat. Fegyelmezetten, csapatként működve hoztuk a váratlan, de teljesen megérdemelt, nagyarányú győzelmet. Köszönjük a régen látott nagyszámú szurkolóink biztatását!

Tisza Volán SC–Békéscsabai Előre NKSE 31–39 (18–21)

NB II.-es női mérkőzés. V.: Dr. Mészáros Márta, Rubint Alexandra. Békéscsaba U21: Triffa – Károlyi 1, ÁDÁSZ 8 (3), UDVARI 10 (5), ANCSIN 4, SÁNDOR 5, Kovács K. 1. Cs.: Petrovszki (kapus), WEIGERT 8 (1), Tóth R., Gajdács 1, Krajcsó, Fazekas 1, Téglás. Edző: Fábián Csaba. Kiállítások: 20+Széll Noémi a harmadik 2 perc miatt kizárva, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/4, ill. 10/9.

Fábián Csaba: – Az előző nap még ugyanezzel a csapattal ifjúsági mérkőzést játszottunk, de elmaradt a kötelező győzelem. A Tisza Volán ellen végig vezettünk, csak a különbség volt a kérdéses. Felszabadultabban játszottunk, fontos, hogy minden játékost tudtam pihentetni. 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában