Tenisz

2023.10.03. 15:34

Versennyel tisztelegtek Szeghalmon

A Szeghalmi Tenisz Egyesület immár 23. alkalommal rendezte meg hétvégén szokásos őszi amatőr eseményét, a Dr. Horváth Ferenc-emlékversenyt.

Bakulya Mihály

A díjazott versenyzők népes csoportja és a házigazdák

A játék kezdetét megelőző megnyitóján részt vett a névadó családja, akit az egyesület elnöke, Ali Tibor és a versenyt megnyitó Macsári József polgármester is köszöntött. A város első embere a beszédében megemlékezett Feri bácsi tenisz és a sport iránti szeretetéről, az egyesületnél végzett elhivatott munkájáról. Méltatta a jelenlegi klubvezetés munkáját, valamint a Szeghalomról származó Bondár Anna pályafutását, aki jelenleg a legjobb világranglista helyezéssel büszkélkedhet a magyar női mezőnyben.

A jelenlévők megemlékeztek az időközben elhunyt sportbarátaikról is, dr. Hraskó Péterről, Szlávik Sándorról és Weigert Mártonról. A verseny levezető bírója Ludman Sándor volt, aki biztosította a zökkenőmentes lebonyolítást. A kétnapos esemény nem szűkölködött színvonalas mérkőzésekben, a csatározás végig sportszerű keretek között folyt. A család által felajánlott különdíjakat az első helyezettek, valamint a legsportszerűbb magyar játékos, Eckert Roland kapta. A Buza Barna és Buza Berta által felajánlott legsportszerűbb határon túli játékos címet a nagyváradi Brudasca Ciprian és páros társa, Mos Marcell nyerte el.

Végeredmények. Egyéni. 45 év alattiak (19 induló): 1. Brudasca Ciprian (Nagyvárad), 2. Buibas Alex (Nagyvárad), 3. Maghiar Teodor (Nagyszalonta) és Mos Sebastian (Nagyvárad).
45 év felettiek (12): 1. Szűcs Krisztián (Mezőberény), 2. Király Attila (Nagyszalonta), 3. Megyeri Ákos (Békéscsaba) és Maghiar Teodor (Nagyszalonta).
Páros (13): 1. Eckert Roland, Petrás Péter (Szarvas, Debrecen), 2. Buibas Alex, Mos Sebastian (Nagyvárad), 3. Brudasca Ciprian, Mos Marcell (Nagyvárad) és Mihály István, Mihály Dániel (Békéscsaba).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában