Labdarúgás - vármegye III.

2023.09.18. 15:58

Nehezen nyert odahaza a Kinizsi

Három forduló után is hibátlan maradt a sarkadi csapat a Vármegyei III. osztályú bajnokság Északi csoportjában. A Kinizsi a harmadik játéknapon a remekül teljesítő Kötegyánt múlta felül jobb második félidei játékkal, az okányi szomszédvári derbit viszont az utolsó pillanatokban döntötte el a vésztői támadó, Szőke Imre.

Bakulya Mihály

Sarkadon a Kinizsi csak a létszámfölénye birtokában tudta egyértelműsíteni a fölényét a Kötegyánnal szemben

Fotó: Kiss Zsolt

Okány KSK–Vésztői TK 1–2 (1–1)

Okány, 200 néző. Vezette: Gyebrovszki György.

Okány: Irázi – Huszár (Kovács R.), Kincses, Ruszó, Sánta (Tóth I.), Kovács P., Balogh R., Nagy R., Illés (Sági), Bodó, Szabó B. (Varga L.). Edző: Varju Richárd.

Vésztő: Csordás – Fehér, Fazekas J., Tukacs (Juhász), Szőke, Varga S. (Krajcsó), Pap Zs., Balázs, Varga T., Bradák, Nikula. Edző: Kuti István.
Gólszerző: Bodó (35.), ill. Szőke (17., 89.).

Sok néző előtt vívott változatos mérkőzést a két szomszédvár. A vésztőiek jobban sáfárkodtak a lehetőségeikkel, miközben a második félidő elején még büntetőt is hibáztak.

Kincses Róbert asszisztens edző: – Szomszédvári rangadóhoz méltó hangulatú, parázs mérkőzés van mögöttünk. Hiába nőttünk erőben és mezőnyben is ellenfelünk fölé, sajnos a kihagyott helyzeteink egy ilyen rutinos csapat ellen visszaütöttek.

Kuti István: – Gratulálok a csapatomnak, a mérkőzés egészét tekintve értékes, a helyzeteink alapján megérdemelt győzelmet arattunk egy kemény ellenféllel szemben. A találkozó mind iramban, mind hangulatban méltó volt a „szomszédvári derbihez”. Varju Rajmond

Csárdaszállási SZSK–Sarkadkeresztúri SE 1–6 (1–2)

Csárdaszállás, 40 néző. Vezette: Karácsony Ádám Márk.

Csárdaszállás: Rácz – Filippovits, Székely, Migale, Neibort, Rávai, Csaba (Kovács J.), Burai, Soczó (Gonda), Domokos (Fábián), Dudás. Játékos-edző: Székely Tamás.

Sarkadkeresztúr: Képíró – Sáss, Patkás S., Molnár M., Farkas K. (Szalazsán A.), Takács L., Tóth I., Szabó Zs., Széplaki (Patka), Szabó Milán (Zsoldos), Patkás D. Játékos-edző: Szabó I Mózes.

Gólszerző: Burai (37.), ill. Patkás D. (35., 48., 78.), Szabó Zs. (40., 81)., Sáss (76.).

A hazaiak szervezett játékkal igyekeztek megnehezíteni a tavalyi bajnok dolgát, ami egy félidőn át sikerült is. Szünet után a keresztúriak technikailag és erőnlét tekintetében is felülmúlták a csárdaiakat.

Székely Tamás: – Egy jó mérkőzésen egy erősebb ellenféltől kaptunk ki. A csapat motiváltan játszott, de a hibáinkat sorra kihasználták.

Nagyné Bondár Anikó elnök: – Fantasztikus győzelmet arattunk egy küzdésből jelesre vizsgázó csapat ellen, és gyönyörű gólokkal ajándékoztuk meg a szurkolóinkat. Sok sikert kívánunk a Csárdaszállásiaknak a bajnoksághoz! Zahorán Attila

Bucsa SE–Zsadányi KSE 1–0 (0–0)

Bucsa, 60 néző. Vezette: Hajdú Imre.

Bucsa: Sántha – Lengyel, Tóth K., Farkas (Molnár Zs.), Kiss A., Fábián (Jász), Pap S. (Hegyesi), Horváth G. (Tasi T.), Kulik K., Hangyási (Pádár), Kiss G. Játékos-edző: Nagy Ferenc.

Zsadány: Fürj – Hegyesi, Szilágyi Z. (Györösi), Németh Á., Muntyán, Bakó A., Csizmadia G. (Csongrádi), Szabó D. (Tóth N.), Baksai, Kiss B., Szilágyi E. Edző: Csizmadia Sándor.
Gólszerző: Kiss A. (55.).

A hazai együttes jobb helyzetkihasználásával tartotta otthon a három pontot az eltérő félidőket tartogató mérkőzésen.

Nagy Ferenc: – Az első félidőt Fortunának, a másodikat az akaratunknak köszönhetjük. Régen láttunk ilyen jó hajtós meccset ezen a pályán.

Csizmadia Sándor: – Gratulálok a Bucsának! Ha ennyi helyzetből nem tudunk gólt szerezni, akkor megérdemeljük a vereséget. N. F.

Sarkadi KLE–Kötegyáni FC 3–0 (0–0)

Sarkad, 60 néző. Vezette: Korbely Péter Szabolcs.

Sarkad: Gyebnár – Harmati, Trippon, Mezei, Berke (Diósi), Szűcs, Papp B. (Martinecz), Ónodi (Kónya), Szabó G. (Ungor), Erdei, Nagy B. Edző: Balogh Csaba.

Kötegyán: Bozsányi D. – Oláh Manuel, Rácz, Csiki, Füstös, Ruzsa R., Bozsányi I. T., Bálint (Csiki), Coita Alin C., Farkas L., Bozsányi II T. Játékos-edző: Iszáka István.

Gólszerző: Mezei (57., 69.), Erdei (74.). Kiállítva: Rácz J. (59. – második sárga lap).

Az első félidőben a hazaiak rossz játéka és helyzetkihasználása, illetve a kötegyániak derekas helytállása eredményezte a gól nélküli döntetlent. Szünet után már inkább a hazai csapat dominált, ami gólokban is megmutatkozott.

Balogh Csaba: – Sajnos azt hittük, hogy sima mérkőzés lesz. Az ellenfél nagyot küzdött, mi pedig borzasztó rossz felfogásban játszottunk, így csak a három pontnak örülhetünk!

Csikiné Leel-Őssy Adrienn elnök: – Gratulálok a csapatnak a tisztes helytállásért. Sportszerű mérkőzés volt. Kiss Zsolt

Következik

Északi csoport, 4. forduló. Szeptember 23., szombat, 16.00: Bucsa SE–Sarkadi KLE, Zsadányi KSE–Csárdaszállási SZSK, Sarkadkeresztúri SE–Okány KSK, Vésztői TK–Kötegyáni FC.

Mesterlövészek

6 gólos: Bradák László (vésztő).

5 gólos: Szőke Imre (Vésztő).

4 gólos: Mezei Jenő (Sarkad), Szabó Barnabás (Okány), Szabó Zsolt (Sarkadkeresztúr), Szűcs Gyula (Sarkad).

3 gólos: Patkás Dániel (Sarkadkeresztúr).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában