Tenisz

2023.09.20. 15:07

A felsőházban tartja veretlenségét a Mezőberény és a Viharsarok

A Mezőberény és a Viharsarok TA kettes alakulata a második hétvége után is veretlen maradt a vármegyei csapatbajnokság felsőházában. A mezőny körmérkőzés alapján dönti el az érmes helyezéseket. Az idény végén az utolsó helyet cserél majd az alsóházi legjobbal, az 5. és az ottani 2. csapat pedig október derekán osztályozót vív egymással.

Bakulya Mihály

Szegedi Zsolt (Tréning Center) megnyerte az egyesét a sarkadiak ellen

Fotó: Babák Zoltán

Felsőház

Szalai Barna TC–Gyomaendrődi TC 7:2

Megyei csapatbajnoki mérkőzés, Mezőberény. Győztesek: Szűcs Krisztián (1.), Grósz Ferenc (2.), Boczonádi Tamás (3.), Fábián Zsombor (4.), Nosza József (5.), valamint a Szűcs Krisztián, Grósz Ferenc (1.), és a Boczonádi Tamás, Fábián Zsombor (2.), illetve Farkas Róbert (6.), és a Hornok Béla, Varga Szabolcs (3.) páros.

Tréning Center–Sarkadi ITE-Vihar 5:4

Békéscsaba. Győztesek: Kovács Zoltán (2.), Nemes Attila (2.), Szegedi Zsolt (3.), Nemes Gáor (5.), Jass Gyula (6.), illetve Kölüs Attila (4.), valamint a Kölüs Attila, Bende Zsolt (1.), Csizmadia Balázs, Csizmadia Miklós (2.), és az Oláh Zsolt, Kovács László (3.) páros.

Viharsarok TA II.–Békéscsabai Előre TK II. 5:4

Békéscsaba. Győztesek: Mokán István Damján (1.), Hankó Bálint (2.), Kovács Huba (4.), Janowszky Ádám (6.), és a Mokán István Damján, Hankó Bálint (1.) páros, illetve Megyeri Ákos (3.), Ollé Tibor (5.), valamint a Fábián Viktor, Tüskés István (2.), és az Ollé Attila, Ollé Tibor (3.) páros.

Alsóház:

Békési TK–Sarkadi Lendület 7:2

Békés. Győztesek: ifj. Péter Gábor (1.), dr. Nagy György (3.), Varga Miklós (4.), Fodor Lajos (5.), Pap László (6.), valamint az ifj. Péter Gábor, Fodor Lajos (2.), és a Varga Miklós, Pap László (3.) páros, illetve Klembucz István (2.), és a Telegdy Attila, Klembucz István (1.) páros.

Vésztői TC–TSZSK Gyula III. 2:7

Vésztő. Győztesek: Turbucz János (1.), Csongrádi Zsolt (4.), illetve Kiss Kevin (2.), dr. Albert András (3.), Kisházi Károly (4.), Túróczi Hunor (5.), id. Lovász Zoltán (6.), valamint a Galbács Mihály, Kiss Kevin (1.), a dr. Albert András, Túróczi Kevin (2.) és a Kisházi Károly, id. Lovász Zoltán (3.) páros.

Orosházi VTK II.–Viharsarki Orkák 4:5

Orosháza. Győztesek: Németh István (1.), valamint a Németh István, Szilasi Dávid (1.), a Mecséri Lajos, K. Tóth László (2.), és a Rébék István, Bárdos Balázs (3.) páros, illetve Nagy Tamás (2.), Laurinyecz Norbert (3.), Jantyik Péter (4.), Nagy Máté (5.), Kemecsei Ákos (6.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában