Kézilabda

2023.06.07. 21:14

Román Dorina a legújabb csabai igazolás

B. M.

Román Dorina a csabaiak második új nyári szerzeménye

Újabb játékos érkezését jelentette be az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE NB I.-es csapatának menedzsmentje. A Vácról szerződtetett kapust, Pásztor Bettinát egy mezőnyember követte, aki ráadásul nem is ismeretlen a Viharsarokban.

Román Dorináról van szó, az MTK irányítójáról, akivel 2025. június 30-ig szóló, kétéves kontraktust kötött a klub. A 24 esztendős, átlövőként is bevethető játékos Debrecenben nevelkedett, ahol az élvonalban is bemutatkozott, ám a további fejlődése érdekében 2018-ban Orosházára kölcsönözték ki. Ott végül két évet töltött el, és olyan jól sikerült az az időszaka, hogy az akkori edzőjével együtt az NB I.-es Dunaújváros csapatánál folytathatta karrierjét. Egy évet töltött a Kohásznál, majd egyet a csurgói másodosztályú együttesnél, onnan igazolta le tavaly nyáron az MTK. A fővárosiaknál 23 találkozón 52 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, ami jó ajánlólevélnek bizonyult a mostani szerződéshez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában