Kosárlabda - NB II.

2023.06.13. 16:58

Összeállt a budapesti négyes döntő programja

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetség illetései úgy határoztak, hogy az NB II-es bajnokság négyes döntőjét Budapesten, a Ludovika Arénában rendezik meg az előttünk álló hét végén.

Bakulya Mihály

Bár az érintett Békéscsabai KK vezetése is pályázott a házigazda szerepkörre, a kérelmeket elbíráló grémium úgy határozott, hogy a fővárosban lesz az esemény. A BKK pénteken a Nyugati csoport bajnokának bizonyuló pécsi egyetemistákkal kerül szembe, akiket egy évvel ezelőtt sikerült legyőznie. A középső napon a Közép B szekció legjobbjának bizonyuló házigazda csapattal meccsel Laczkó Róbert alakulata, míg vasárnapra a legkeményebbnek ígérkező rivális, a MAFC Martos marad. A műegyetemisták a Közép A csoport küzdelmeit nyerték a Százhalombatta előtt, mindössze egy alkalommal szenvedtek vereséget. Ebben a mutatóban a BKK áll legjobban, amely a keresztjáték során is megőrizte a veretlenségét.

A FinalFour programja

Június 16., péntek, 18.00: PTE-PEAC–Békéscsabai KK; 20.30: Honvéd Ludovika–MAFC Martos. Június 17., szombat, 15.00: MAFC Martos–PTE-PEAC; 17.30: Honvéd Ludovika–Békéscsabai KK. Június 18., vasárnap, 15.00: PTE-PEAC–Honvéd Ludovika; 17.30: Békéscsabai KK–MAFC Martos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában