Asztalitenisz

2023.06.04. 13:03

Hudák nem jutott tovább

A csehországi Havirovban, a WTT nemzetközi utánpótlás viadalán vasárnap délelőtt az U19-es lányoknál a tótkomlósi Hudák Dorina a 32 közé jutásért a korosztályos világranglista 126. helyén álló cseh Adela Sazimova ellen állt asztalhoz.

V. L.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A csehországi Havirovban, a WTT nemzetközi utánpótlás viadalán vasárnap délelőtt az U19-es lányoknál a tótkomlósi, korábban éveken át Orosházán, az ASE csapatában nevelkedett Hudák Dorina – aki jelenleg a Statisztika színeiben játszik – a 32 közé jutásért a korosztályos világranglista 126. helyén álló cseh Adela Sazimova ellen állt asztalhoz. Az első szettet nagy csatában 11:9-re a cseh lány nyerte, a másodikban 11:9-re a magyar játékos győzött. A folytatásban a világranglistán több mint száz hellyel Hudák előtt álló cseh asztaliteniszező erősít, a harmadik játszmát 11:6-ra, a negyediket 11:5-re nyerte, így 3:1-re győzött, és ő jutott a legjobb 32 közé. Hudák Dorina a 33–64. helyen zárta a csehországi viadalt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában