Asztalitenisz

2023.06.03. 20:11

Hudák hongkongi játékost legyőzve főtáblás

A csehországi Havirovban a WTT nemzetközi utánpótlás viadalán szombaton az U19-es lányoknál a tótkomlósi, korábban éveken át Orosházán az ASE csapatában nevelkedett Hudák Dorina – aki jelenleg a Statisztika színeiben játszik – a csoportmérkőzések során bravúros 3:1-es győzelmet aratott az U19-es világranglista 36. helyén álló hongkongi Kong Tsz Lam ellen.

V. L.

Fotó: Shutterstock

Az első két szett szorosan alakult 11:9--es Hudák siker, után 14:12-es vereség jött. A harmadik játszmát 11:5-re, a negyediket 11:9-re nyerte a világranglista 240. helyén álló magyar lány. Második csoportmérkőzésén a svéd Nomin Bassantól 3:1-re kikapott Hudák, és miután Kong 3:1-re legyőzte Bassant, így hármas holtverseny alakult ki a csoportban, amelyből a hongkongi, és a magyar asztaliteniszező került ki jobban, hiszen ők ketten jutottak a 64-es főtáblára. A 32 közé jutásért vasárnap Hudák Dorina a cseh Adela Sazimova ellen játszik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában