Labdarúgás - Megye II.

2023.06.09. 10:38

Eljött az évzárás a második vonalban

Utolsóként a sorban, két héttel a többi felnőtt bajnokság után a megye II./A osztályú pontvadászatban is „kicsengetnek”, a szombati utolsó fordulót követően az itt érintett játékosok, edzők is megkezdhetik a pihenőjüket.

Bakulya Mihály

A doboziak és a gyarmatiak számára sincs már különösebb tétje az évzáró fordulónak. Fotó: Bencsik Ádám

Meglehetősen rövid lesz a nyár számukra, tekintettel arra, hogy a tervek szerint augusztus 12-én már újra „élesben” pattog majd a labda, és az új megmérettetésre kellően fel is kell készülni. Ám ne rohanjunk ennyire előre, hiszen előbb még a folyó évet kell lezárni. A szombati körben hét meccset játszanak azonos időben. A dobogósok és a kiesők kilétét érintő érdemi kérdések már eldőltek, így azután komolyabb tét nélkül zajlik majd a évzáró. A párharcok közül kiemelhető a hazai pályán masszív Elek és a bronzérmes Szabadkígyós meccse, valamint a tavaszra remek formát öltő MÁV és a Dévaványa egymás elleni csatája.

Megye II/A osztály, 30. forduló. Június 10., szombat, 17.00: Elek USE (6.)–Szabadkígyósi SZSC (3.), v.: Bakos József. Füzesgyarmati SK II. (12.)–Csanádapácai EFC (15.), v.: Gyebrovszki György. Békésszentandrási HMSE (8.)–Mezőberényi LE (5.), v.: Pusztai Zoltán. Mezőmegyer SE (2.)–Dobozi SE (14.), v.: Fekete Zoltán. Mezőkovácsházi TE (13.)–Mezőhegyesi SE (1.), v.: Hajdú Dávid. Békéscsabai MÁV SE (8.)–Dévaványai SE (4.), v.: Gyuga Zsolt. Békési FC (10.)–Csabacsűdi GYLSE (11.), v.: Rubás Zoltán. Szabadnapos: OMTK-Rákóczi (9.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában