Kézilabda

2023.06.01. 13:56

Debrecenből igazolt új beállóst az Orosháza

Tehetséges beállós érkezik az Orosházi NKC NB I. B-s kézilabdacsapatába.

B. M.

Kostyó Panni itt még debreceni színekben.

A kék-fehér klub menedzsmentje szerződtette a következő szezonra Kostyó Pannit, aki a másik új szerzeményhez, Reszegi Eszterhez hasonlóan Debrecenből igazol a második számú viharsarki klubhoz.
A 19 esztendős kézilabdázó beállós poszton bevethető, de védekezésben is számolhat vele Morva Zoltán vezetőedző. Az idén érettségiző játékos szülővárosában, Nyíregyházán még az általános iskolában édesapja bátorítására kezdett el kézilabdázni. Azóta sok helyen megfordult, volt Balmazújvárosban, majd a gimnáziumot már Debrecenben kezdte. A 2021/22-es szezont Hajdúnánáson töltötte, ahol nagy fejlődésen ment keresztül. Ennek és a hajdúságiak kiesésének hatására igazolt tavaly nyáron a Debrecen U19-es csapatába, ahol az NB I B-ben 29 meccsen 51 gólt szerzett. Ebből egy találatot éppen új klubja ellen jegyzett.
– Nagyon örültem a megkeresésének. Ilyen fiatalon jó visszajelzés, ha egy NB I. B-s csapat érdeklődik irántad. Amikor Orosházán jártam, és találkoztam a vezetőkkel egyből éreztem, hogy megvan a közös hang. Szeretnék mielőbb beilleszkedni a csapatba, hogy segíthessek elérni a kitűzött célokat – fogalmazott Kostyó Panni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában