Kézilabda

2023.06.07. 06:37

A Sárrétről érkezik gólkirálynő Orosházára

Újabb fiatal játékost igazolt az Orosházi NKC NB I B-s női kézilabdacsapata. A Debrecenből érkező Reszegi Eszter és Kostyó Panni után a kék-fehérek harmadik nyári új szerzeménye a szeghalmi NB II-es alakulat gólkirálynője, Petri Ildikó.

Az ifjú átlövőnek ez lesz az első klubváltása

A 20 esztendős irányító-átlövőnek jelentős érdemei voltak abban, hogy a sárréti együttes harmadik helyen végzett az NB II Délkeleti csoportjában. Jó példázza ezt, hogy 22 bajnoki mérkőzésen 199 góllal segítette csapatát. Mellette az aranyéremmel zárt másodosztályú U19-es bajnokságban is a legeredményesebb játékosnak bizonyult 155 találattal. Nyártól pedig már az ONKC sikereiért hajt, és a második vonalban fejlesztheti képességeit.
– Nagyon örültem az orosházi megkeresésnek. A váltás egy fontos lépés a karrieremben. A következő szezon jó felmérője lesz annak, hogy hol is tart most a kézilabda tudásom. Bízom benne, hogy gyorsan felveszem majd a ritmust – nyilatkozta a fiatal kézilabdázó.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában