Röplabda

2023.06.01. 10:20

A BRSE a csabai U17-es ob favoritja

Ahogy az elmúlt évtizedben minden alkalommal, úgy a Békéscsabai RSE idén is otthont ad egy utánpótlásdöntőnek.

G. P.

Békéscsabai RSE

Ezúttal a Szalayné Sebők Éva U17-es országos bajnokság hatos fináléját rendezik meg pénteken, szombaton és vasárnap a Békéscsabai Röplabda Akadémián.

A Békéscsabai RSE remekelt az alap- és a középszakaszban is, utóbbi sorozatban mindössze két vereséget szenvedett el: egyszer a második Vasastól, egyszer pedig az újpestiektől. A döntőnek egyértelműen a Csányi Roland vezette házigazdák a favoritjai, de azért a két alsóbb korosztályban már bajnok piros-kékeket nem vehetik félvállról. 

A pénteken 9.30 órakor kezdődő tornán az MTK-val, a Nyíregyházával, a Szent Benedek RA-val, az UTE-val és a Vasassal kell megvívniuk a csabai lányoknak az aranyéremért. Az időrend szerint először 12.30 órakor a Nyíregyháza, majd 15.30 órától az UTE ellen lépnek pályára.

A keresztjátékra és az elődöntőkre szombaton, a helyosztókra vasárnap kerül sor. A hétvége összes mérkőzését a Hunvolley Tv élőben közvetíti. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában